Bence jüri bilerek böyle saçmalıyor çünkü daha ilk haftadan doğru ismi tahmin etseler diğer haftalara malzeme kalmaz.Demet Özdemir mantıklı olabilirdi ama onu da jüri söylemedi.![]()
Bence jüri bilerek böyle saçmalıyor çünkü daha ilk haftadan doğru ismi tahmin etseler diğer haftalara malzeme kalmaz.Demet Özdemir mantıklı olabilirdi ama onu da jüri söylemedi.![]()
Kuzgun'u merak etmene gerek yok direkt Kubilay Aka.Kuzgun ve Ayna merak ediyorum.
Bence alacakları parayı düşünüyorlar tahmin falan umurlarında değil.Bence jüri bilerek böyle saçmalıyor çünkü daha ilk haftadan doğru ismi tahmin etseler diğer haftalara malzeme kalmaz.![]()
Atma şu videoyu... Konsantrasyonum bozuluyor...
Çukurda oynadı mı? Bilmediğimden soruyorum.Kuzgun'u merak etmene gerek yok direkt Kubilay Aka.
------
Bence alacakları parayı düşünüyorlar tahmin falan umurlarında değil.![]()
Evet tüm sezonlarda hem de.Çukurda oynadı mı? Bilmediğimden soruyorum.
Diğer ikiliden daha mantıklı hareket ediyor , ipuçlarını güzel takip ediyor.
Doğu Demirkol'u bile kendine benzetti düne göre daha az cıvıtıyor.Diğer ikiliden daha mantıklı hareket ediyor , ipuçlarını güzel takip ediyor.![]()
Diğer ikiliden daha mantıklı hareket ediyor , ipuçlarını güzel takip ediyor.![]()
İpuçlarından birinin fake olduğunu niye unutuyor bunlar hep .Oha Eda direkt tahmin etti ama çocuk ipucusu yüzünden kaçırdı.![]()
Eda çok içtenJüri inanılmaz yapmacık.
Göz göre göre tuzağa düştü üzücü.İpuçlarından birinin fake olduğunu niye unutuyor bunlar hep .![]()