NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

Geyik çok endamlı geldi... Burcu Özbek diyen çok var..
Tavuz Kuşu da üst tarafı endamlı.

Emre Belözoğlu, Fatih Terim ve Onur Buldu dediler. :A
------

Tamam ya Geyik direkt Burcu Özberk. :A Hem Güneşin Kızı dedi hem de Instagram'da set ekibinden birini takibe almış. :A

Emre Belözoğlu, Fatih Terim ve Onur Buldu dediler. :A
Ne kadar saçma :A Fatih Terim ne işi var şarkı söyleme yerinde üstelik boy kilo :A
Onur Buldu kısa boylu biri. Emre Belözoğlu'da gelmez. Şuan aktif teknik direktörlük yapanları söylediler resmen.

Bunlar maskede sıcaktan gebermiyorlar mı. Ben bunalırdım :A

Bu arada jüridekiler bilerek mi böyle vasat tahminler yapıyorlar. Fatih Terim'in böyle bir programa gelmeyeceğini futbolla ilgisiz kişi bile bilir yani .

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ne kadar saçma :A Fatih Terim ne işi var şarkı söyleme yerinde üstelik boy kilo :A
Onur Buldu kısa boylu biri. Emre Belözoğlu'da gelmez. Şuan aktif teknik direktörlük yapanları söylediler resmen.

Bunlar maskede sıcaktan gebermiyorlar mı. Ben bunalırdım :A
Zaten bilmek için değil de bilmemek için tahmin yapıyorlar dünküler daha beterdi. :A Eda Ece yine biraz daha dikkatli gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Tansel Öngel kimin kim olduğunu bilmiyorum demesine rağmen romantik komedi diye alenen ipucu veriyor biz de inandık. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Şaka gibi Bahar Candan dediler şaka gibi. :A O kız iki kelimeyi bir araya getiremiyor , nasıl böyle şarkı söylesin. :A