Zaten İsveç te silahlı saldırıda ölen sayısı rekor seviyeye çıkmış, tutarım bir kiralık katil tek kurşunluk işin varArtık sana güldürü yok
Dün savaş açtın bana. Bundan sonra böyle
Zaten İsveç te silahlı saldırıda ölen sayısı rekor seviyeye çıkmış, tutarım bir kiralık katil tek kurşunluk işin varArtık sana güldürü yok
Dün savaş açtın bana. Bundan sonra böyle
Eda ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sanki daha iyi maskeler ve sesler olacak gibi.
@Dosi yi sana yedirmeyiz hoşt.Zaten İsveç te silahlı saldırıda ölen sayısı rekor seviyeye çıkmış, tutarım bir kiralık katil tek kurşunluk işin var@serhatt @The_Erinch @Forumdash @Angelica Ekli dosyayı görüntüle 113311
Evde kalmayı tercih ediyoruz biz kar ile işimiz yok.Senin sonun da yakın kışın @denizz19 la kartepe de tatil yaparken üzerinize çığ düşecek
Zaten İsveç te silahlı saldırıda ölen sayısı rekor seviyeye çıkmış, tutarım bir kiralık katil tek kurşunluk işin var@serhatt @The_Erinch @Forumdash @Angelica Ekli dosyayı görüntüle 113311
Ne düşünüyormus görünmuyor bendeDemet Queen gibi düşünüyorum@Forumdash https://instagram.com/stories/demetakalin/2741705617613028326?utm_medium=share_sheet
Yalan haberZaten İsveç te silahlı saldırıda ölen sayısı rekor seviyeye çıkmış, tutarım bir kiralık katil tek kurşunluk işin var@serhatt @The_Erinch @Forumdash @Angelica Ekli dosyayı görüntüle 113311
Eda nerede naciiii diyor
Fav10 'u bırakıp yarışmaya katılmış demek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?