NOW Maske: Kimsin Sen - Program Yorumları

İlk yarım saat sonrası yorumum: Görsellik olarak bu program Benimle Söyle'den doğal olarak daha iyi ama format ve ekip olarak Benimle Söyle >> bu :A @The_Erinch

İlk yarım saat sonrası yorumum: Görsellik olarak bu program Benimle Söyle'den doğal olarak daha iyi ama format ve ekip olarak Benimle Söyle >> bu :A @The_Erinch
Görselliği harika, orjinalleriyle eş değerde ama Tansel ve jüri çok zorlama 🤷
Benimle Söyle bence çok daha iyiydi... Nasıl tutmadı anlamıyorum.. Bu yarışma Survivor ve diziler geldimi, apar topar kalkar malesef...

• Beğendim
Reactions: Aserat
Görselliği harika, orjinalleriyle eş değerde ama Tansel ve jüri çok zorlama 🤷
Benimle Söyle bence çok daha iyiydi... Nasıl tutmadı anlamıyorum.. Bu yarışma Survivor ve diziler geldimi, apar topar kalkar malesef...
Hele Doğu Demirkol ve zorlama esprilerine uzun süre katlanabilmek mümkün değil. :T: Millet Eda Ece'yi bekliyor ama onun da çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. :A

Ümit karan demişler:F
Çünkü ümit karan futbolcu olmasaydım muhasebeci olurdum dediği geçiyor bazı kaynaklarda.
------

Hele Doğu Demirkol ve zorlama esprilerine uzun süre katlanabilmek mümkün değil. :T: Millet Eda Ece'yi bekliyor ama onun da çok büyük fark yaratacağını sanmıyorum. :A
Eda Ece yarın ki bölüm de Melisa Sezenin yerine gelecek. Sonraki haftalarda 4 jüri devam edecek.

YouTube, Everyway That I Can, sesi de hafif benziyor sadece o dalış tüpünü anlamadım ama Zeynep Özkaya desem? :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yine yorumlardan hareketle söylüyorum Aslan için Şahika Ercüman yorumu gördüm. Hem dalgıç hem de Youtube kanalı varmış. :A