Aynen sen onları çok buldun artık biri de seni bulsun 😁Çok mu hevesliydin kalmaya 😱 Nerden bileyim sen olduğunu. Birşey seçmeme itti.
Önce @Tolstoyevski sonrada senin maskeyi attım sjsjsjjs
Sizde beni bulun @Mircan Saye
Aynen sen onları çok buldun artık biri de seni bulsun 😁Çok mu hevesliydin kalmaya 😱 Nerden bileyim sen olduğunu. Birşey seçmeme itti.
O biraz zorAynen sen onları çok buldun artık biri de seni bulsun 😁
Köpek sensin işte bariz bir şekildeÇok mu hevesliydin kalmaya 😱 Nerden bileyim sen olduğunu. Birşey seçmeme itti.
Hangi dizi türlerini sevdiğimi bilmiyorsan ve sevdiğim rengide bilmiyorsan yazık diyorumKöpek sensin işte bariz bir şekilde
Niye yahu teklif gelirse yok demem hiçbir şeye çok absürt olmadığı sürece
Ne bileyim her an "yarışmayı sevmem , yarışanı da sevmem " diye bir çıkış bekliyor insan.Niye yahu teklif gelirse yok demem hiçbir şeye çok absürt olmadığı sürece
Hep okum üstümdeydi 🤪😅Mantı tam beni ele vermek üzereyken @Mircan Saye fake Akın ipucunu devreye soktu ve oklar biraz benim üzerimden dağıldı bu bölüm.
Sevimli Dodi sensin @DosiKALAN MASKELERSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
GREMLİN
KÖPEK
MAMUT
SEVİMLİ DODİ
CUPCAKE
THE RED KNIGHT
VE YENİ MASKELİLER
CUMA GÜNÜ YAYINLANACAK BÖLÜMDE
BEYAZ KAPLAN
?!!?( SÜRPRİZ)
HAFTAYA SALI YAYINLANACAK OLAN BÖLÜMDE
?!!?(SÜRPRİZ)
?!!?(SÜRPRİZ)
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Aynen abi senin yorumlarına hep şaşkın attım ki ben sanma diye ama yine de Cervantes demeye devam ettin .Hep okum üstümdeydi 🤪😅
Sevimli olduğum doğru ama Dodi diyerek baştan açık verdim mi acabaSevimli Dodi sensin @Dosi
Cupcake elenmisti @xemrexxx idi hatta @Mircan SayeKALAN MASKELERSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
GREMLİN
KÖPEK
MAMUT
SEVİMLİ DODİ
CUPCAKE
THE RED KNIGHT
VE YENİ MASKELİLER
CUMA GÜNÜ YAYINLANACAK BÖLÜMDE
BEYAZ KAPLAN
?!!?( SÜRPRİZ)
HAFTAYA SALI YAYINLANACAK OLAN BÖLÜMDE
?!!?(SÜRPRİZ)
?!!?(SÜRPRİZ)
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Sen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğerSevimli olduğum doğru ama Dodi diyerek baştan açık verdim mi acabayoksa @Tolstoyevski gibi biri beni mi hedef gösterdi
İpuçları bu:
İPUÇLARI
* Yemek ayrımı yapmaz.
* Ankaralı
* Üniversite sınavında dereceye yaptı.
@The_Erinch @Cervantes @Angelica @Araf @xdragxx
Angelica o. Bugün açıldıSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?