Estağfurullah abi. Ne kusuru . Zaten büyük ihtimal 3 Maske açılacak. 😊Ben bitti sandım yaaa anketi.. Kusura bakma, isim vermiş oldum 🤷🤷
Estağfurullah abi. Ne kusuru . Zaten büyük ihtimal 3 Maske açılacak. 😊Ben bitti sandım yaaa anketi.. Kusura bakma, isim vermiş oldum 🤷🤷
2 Maske den hiç buraya geleceğini düşünmemiştim.4 maskeye birden mi veda ediyoruz? 😱
İki maskenin gidecek olması ve tek seçenek oy vermemizden kaynaklı böyle bir şey olduğunu düşünüyorum. Yeni maskeler geliyorsa sıkıntı yok.2 Maske den hiç buraya geleceğini düşünmemiştim.
( Yeni bölümlerde yeni maskeli üyeler olacaktı zaten. Yani yarışmada heyecan kaldığı yerden devam edecek)
ANKET SONUÇLARISAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ ;
AÇIKLANIYOR.
YARIŞMANIN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜNDE EN YÜKSEK OY ALAN 2 MASKE AÇILACAKTI. AMA 2.EN YÜKSEK OYU ALAN (YANİ 3 OY ALAN) AVŞAR KUZUSU , STRATEJİK AKREP VE YEŞİL CANAVAR MASKELERİNİN DE ALTINDAKİ ÜYELERİ ÖĞRENECEĞİZ.
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
2. En yüksek oyu 3 Maske de aldığı için.Niye üç maske birden açılıyor ya
3 değil 4.Niye üç maske birden açılıyor ya
2. En yüksek oyu 3 Maske de aldığı için.
3 değil 4.
Doğru tahmin etmişim.İLK OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
AVŞAR KUZUSU KİM?
*YEMEK SEVER.
*ERKEK.(Yanlış ipucu)
*YARIŞMA SEVER.
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
İLK OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
AVŞAR KUZUSU KİM?
*YEMEK SEVER.
*ERKEK.(Yanlış ipucu)
*YARIŞMA SEVER.
Çok belli ediyordu özellikler.İkinci ipuçlarını ben vermedim kiama ilk ipucuları veremedim ya
Çok belli ediyordu özellikler.O yüzden de çoğu kişi direk senin olduğunu anlamıştır bence.
Meyve ipucu ve yorumları uzun ipucundan emin olmasam da serhatt olduğu belliydi.2.OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
STARTEJİK AKREP KİM?
@xdragxx gözünden kaçmış sanırım, ama çok net sensin uzun yazmamakla övündüğünü bildiğim için ters köşe oradanYeşil canavar @mesmeso olabilir
The Red K zaten ben @xdragxx ’ım diye bağırmış, daha zor şıklar olmasını beklerdim çok net.
Köpek @phoebebuffay olabilir romantik ve kırmızı renkten dolayı
Avşar @Cervantes belki…
Şok oldum. Asla tahmin edemezdim serhatt olduğunu @The_Erinch @serhatt @Tolstoyevski 😱2.OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
STARTEJİK AKREP KİM?
2.OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
STARTEJİK AKREP KİM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?