Fake ipucun o demek ki abi.Benim Gelincik olma ihtimalim var mı yahuuu Breaking Bad önünden bile geçmedim 🤭🤭🤭
Fake ipucun o demek ki abi.Benim Gelincik olma ihtimalim var mı yahuuu Breaking Bad önünden bile geçmedim 🤭🤭🤭
Sen de varya az dedektif değilsin ha...🤣Fake ipucun o demek ki abi.![]()
Hımmmmm acabaaaa 🤪🤪🤪🤪Fake ipucun o demek ki abi.![]()
Az daha gideyim üzerlerine yakalayacağım kim olduğunu.Sen de varya az dedektif değilsin ha...🤣
Yarışmacı kendine de oy veremiyordu , sen de köpek maskesine oy verdiğine göre senin olma ihtimalin de @Tolstoyevski 'den daha fazla bence .Hımmmmm acabaaaa 🤪🤪🤪🤪
Ben yarışmacı olsaydım asla baykuş maskesi seçmezdim.Bu arada @Cervantes Hadi hadi baykuş kurtulmuş 🤭🤭🤭
Olabilirsin diye düşünmüştüm, ama iki dizinin de yorum konusuna mesaj yazmayınca olmadığına emin oldum ben abi.Benim Gelincik olma ihtimalim var mı yahuuu Breaking Bad önünden bile geçmedim 🤭🤭🤭
Olayı anlamadım kullanayım bari senin hatrına.@DarkLegenD senin en çok tartıştığın arkadaşın @Tolstoyevski 'nin maskesini indirmek için Beyaz gelincik oylamanı bekliyoruz. Kendine Fenerbahçeli demişson dakikalar. Gel ortalık karıştır
İki maske arasında tekrar bir anket açılmalı.Ooooo 2 maske iniyorrr, 😱😱😱 @Mircan Saye Acun abin gibi 35 dk reklam vermezsin di mi 🤗🤗🤗🤣🤣🤣 @Cervantes @Dosi @Araf @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Zeyno
Haydi o zaman KİMSİN SEN .. KİMSİN SEN ... KİMSİN SENOoooo 2 maske iniyorrr, 😱😱😱 @Mircan Saye Acun abin gibi 35 dk reklam vermezsin di mi 🤗🤗🤗🤣🤣🤣 @Cervantes @Dosi @Araf @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Zeyno
İcat çıkarma icat çıkarmaİki maske arasında tekrar bir anket açılmalı.2 maske çok.
İcat değil olması gereken.İcat çıkarma icat çıkarma![]()
Gözlerim yaşlıOlayı anlamadım kullanayım bari senin hatrına.![]()
Evet abi yeni Maske sahipleri yolda. Tabi daha farklı sürprizlerde var. Onları haftaya anlatacağım.😊@Mircan Saye Sana tavsiyem süpriz yap be yedek yarışmacı katılsın yarışmaya madem 2 kişi eleniyor 😊👍