@Tolstoyevski'den beyaz gelincik olmaz ya hani, tabii @Dosi olacak. @Dosi bu arada Lost izlemez ama @Tolstoyevski izler.%90 @Dosi , ifşa olmamak için @Tolstoyevski 'nin üzerine atıyor.
@Tolstoyevski'den beyaz gelincik olmaz ya hani, tabii @Dosi olacak. @Dosi bu arada Lost izlemez ama @Tolstoyevski izler.%90 @Dosi , ifşa olmamak için @Tolstoyevski 'nin üzerine atıyor.
3 ipucundan biri fake , Lost kısmı fake ipucudur. @Dosi@Tolstoyevski'den beyaz gelincik olmaz ya hani, tabii @Dosi olacak. @Dosi bu arada Lost izlemez ama @Tolstoyevski izler.
Beyaz Gelincik açılacak belki.SONUÇLARIN AÇIKLANMASINA SON YARIM SAAT!!!
SİVRİSİNEK MASKESİNİN ALTINDAKİ ÜYE KİM?
BİRAZDAN MYD TV'DE.
Forumdaki Lost fanı @Tolstoyevski, Breaking Bad fanlarından birisi de @Dosi ve Fenerbahçe taraftarı.3 ipucundan biri fake , Lost kısmı fake ipucudur. @Dosi
@Tolstoyevski'den beyaz gelincik olmaz ya hani, tabii @Dosi olacak. @Dosi bu arada Lost izlemez ama @Tolstoyevski izler.
Şuan size gülüyorum en sonda anlarsınız neden3 ipucundan biri fake , Lost kısmı fake ipucudur. @Dosi
Doğru olduğu için gülüyor çünkü @Cervantes.Şuan size gülüyorum en sonda anlarsınız neden
Bunun için 25 dk da 1 oy daha gelmesi lazım. Ama oladabilir.Beyaz Gelincik açılacak belki.
Nokta atışı tahmin yaptığımız için demi @ArafŞuan size gülüyorum en sonda anlarsınız neden
İşte okları başka yöne çevirmek için elinden geleni yapıyorsun çünkü .Peki eğer bensem neden açılsın diye xdragxx'i çağırdım
@12.Adam son golü atacaktır
@Cervantes ve @Araf çok emin@Dosi Bence yok bu yarışmada ama @Tolstoyevski bir yerlerden gülüyor bize... Gelincik seni 🤭🤭🤭🤭 Ama @Zeyno Düşünüyorum O Halde Varım diyerek o Maskenin Altından Çıkacak mısın bakalım 🤣🤣🤣
Ben %100 eminim, belki @Tolstoyevski çıkabilir içinden. Hadi %90 ihtimal @Dosi diyelim, %10 ihtimal @Tolstoyevski.@Cervantes ve @Araf çok emin
Ters köşe olabilirim ama benle diyologda Mircanın çok hızlı ilerlemesinden dolayı kaçırdım havası yarattın amaaaa bu yarışma sürprizleree gebeeee 🤭🤭🤭🤭🤭@Cervantes ve @Araf çok emin
O kadar konuştun ki Sen çıkta Sivrisinek görelim be adam 🤣🤣🤣🤣🤣Ben %100 eminim, belki @Tolstoyevski çıkabilir içinden. Hadi %90 ihtimal @Dosi diyelim, %10 ihtimal @Tolstoyevski.
İçinden Erinç abi bile çıkabilir ama yinede sen olduğundan eminim .@Cervantes ve @Araf çok emin
Laf soktuğuna göre sen olabilirsin.Ters köşe olabilirim ama benle diyologda Mircanın çok hızlı ilerlemesinden dolayı kaçırdım havası yarattın amaaaa bu yarışma sürprizleree gebeeee 🤭🤭🤭🤭🤭
------
O kadar konuştun ki Sen çıkta Sivrisinek görelim be adam 🤣🤣🤣🤣🤣
Keşke 1 oy daha gelsede patlasanızİçinden Erinç abi bile çıkabilir ama yinede sen olduğundan eminim .
Bu hafta kurtuldun ama haftaya artık göreceğiz .Keşke 1 oy daha gelsede patlasanız