Fake ipucun o demek ki abi.Benim Gelincik olma ihtimalim var mı yahuuu Breaking Bad önünden bile geçmedim 🤭🤭🤭
Fake ipucun o demek ki abi.Benim Gelincik olma ihtimalim var mı yahuuu Breaking Bad önünden bile geçmedim 🤭🤭🤭
Sen de varya az dedektif değilsin ha...🤣Fake ipucun o demek ki abi.
Hımmmmm acabaaaa 🤪🤪🤪🤪Fake ipucun o demek ki abi.
Az daha gideyim üzerlerine yakalayacağım kim olduğunu.Sen de varya az dedektif değilsin ha...🤣
Yarışmacı kendine de oy veremiyordu , sen de köpek maskesine oy verdiğine göre senin olma ihtimalin de @Tolstoyevski 'den daha fazla bence .Hımmmmm acabaaaa 🤪🤪🤪🤪
Ben yarışmacı olsaydım asla baykuş maskesi seçmezdim.Bu arada @Cervantes Hadi hadi baykuş kurtulmuş 🤭🤭🤭
Olabilirsin diye düşünmüştüm, ama iki dizinin de yorum konusuna mesaj yazmayınca olmadığına emin oldum ben abi.Benim Gelincik olma ihtimalim var mı yahuuu Breaking Bad önünden bile geçmedim 🤭🤭🤭
Olayı anlamadım kullanayım bari senin hatrına.@DarkLegenD senin en çok tartıştığın arkadaşın @Tolstoyevski 'nin maskesini indirmek için Beyaz gelincik oylamanı bekliyoruz. Kendine Fenerbahçeli demiş son dakikalar. Gel ortalık karıştır
İki maske arasında tekrar bir anket açılmalı. 2 maske çok.Ooooo 2 maske iniyorrr, 😱😱😱 @Mircan Saye Acun abin gibi 35 dk reklam vermezsin di mi 🤗🤗🤗🤣🤣🤣 @Cervantes @Dosi @Araf @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Zeyno
Haydi o zaman KİMSİN SEN .. KİMSİN SEN ... KİMSİN SENOoooo 2 maske iniyorrr, 😱😱😱 @Mircan Saye Acun abin gibi 35 dk reklam vermezsin di mi 🤗🤗🤗🤣🤣🤣 @Cervantes @Dosi @Araf @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Zeyno
İcat çıkarma icat çıkarmaİki maske arasında tekrar bir anket açılmalı. 2 maske çok.
İcat değil olması gereken.İcat çıkarma icat çıkarma
Gözlerim yaşlı normalde bana inat oy verensin. Seninle yeniden arkadaşız.Olayı anlamadım kullanayım bari senin hatrına.
Evet abi yeni Maske sahipleri yolda. Tabi daha farklı sürprizlerde var. Onları haftaya anlatacağım.😊@Mircan Saye Sana tavsiyem süpriz yap be yedek yarışmacı katılsın yarışmaya madem 2 kişi eleniyor 😊👍