MasacRE-'nin Foruma Üyeliğinin 7. Yılı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,327
Puanı
1,060
Forumuzun sevilen kaliteli, eğlenceli, objektif ve "her konuda" zevkli olan üyesi ve @destere @Doğu @MEnes ile forumumuzun eğlenceli sıvacı grubunun üyelerinden biri olan @MasacRE- 7 yıl önce bugün foruma üye olmuştur.

Kendisini tebrik eder ve daha nice nice kaliteli mesajlarla aktifliğini azaltmamasını dileriz

Sana farklı hediyelerle geleceğim. İkimiz dayanışma içinde olduğumuzda desteklediğimiz isimlerle zaferi yaşamıştık.

İşte o isimler

@MasacRE- unutmadım sözünü ve öyle yazdım konuda

@DarkLegenD

@Yiğitt ile geçen sene pişti olduğumuz konuya biraz ayar çektim hediyeleri değiştirdim
yalnız o konum klitlenmedi kaldı öyle
şanslısın MasacRE-

Ne 7'si? Adam sadece 1 yıldır aktif.
6 yıl sonra bu konuyu hortlatıp, kutlarım.
Foruma üye olarak kayıt olduğu günün yıldönümü
Konuda 7 yıl önce bugün üye oldu diyede belirtmişim
7 yıllık aktifliği demedim

@MasacRE- yoldaşımın üyeliği açma tarihiyle aktif olma tarihi arasında fark vardır aynı benim gibi. Benim de yoldaşımın da aktif olma tarihi 2016 Nisan'dır. Öncelikle bu bilgiyi vererek giriş yapmak istedim ki @DarkLegenD gibi bu tarihi karıştıranlar daha fazla karıştırmasın, 1 yılmış hadi ordan.

Bu vesileyle Utku yoldaşım nice mutlu birlikte keyif aldığımız, Nba izlediğimiz, futbol izlediğimiz, sinema izlediğimiz, dizi izlediğimiz ve konuştuğumuz yıllarımız olsun diyorum.

Hediyeni de şuraya iliştireyim yoldaşım. Aklıma nereden geldi bilmiyorum ama bu destansı sahneyi hatırladım bir anda... Senin de tekrardan izleyip keyfini almanı istedim.

Benimde survivor haricince yeni yeni başka konulara tek tük yorum yazdığım ay ve 1000.ler kulübüne girdiğim tarihdi 23 nisan 2016
sonbaharda tam aktiflik başlamıştı. Sen ben ve Doğu kağıt üstünde 2015 üyeleriyiz ama Nisan 2016 nın en önemli detayı seninle Nisan 2016'nın favoriüyelik ünvanını aldığımız zaman olması

Tabi ozaman senle iki yabancıydık ama @Doğu ile en başından beri survivor sebebiyle muhabbetimiz vardı
. Ah az eskilere gittim
:

bak ne buldum. @MasacRE- favoriüye değilmiş ozaman 😱 😱

Çok teşekkürler
Ben kayıt olduğum tarihte gelmediğim için bir kutlamam bile olmuyordu
Neyse ki sen kayıt tarihimi kutlayararak bu durumu çözmüşsün

Hediyeler de çok güzel düşünülmüş, iyi yerden yakalamışsın
Ogeday'dan sonra geçen sene ayrı düşmüştük, bakalım bu sene ne olacak hem orada hem O Ses'in final turlarında?

Bunu 10 bin kutlama konuma bakarken buldun değil mi? Tamam hafızan müthiş ama neredeyse bir yıl önce yazdığım bu mesajı hatırlayıp buldum deme bana 😱

Kız Google'da sıva yerine siva yazınca bu çıktı hediyen bu olsun @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 64055
Çok güzelmiş hediyem
Kadının omuzundaki de @mrt-06 herhalde

Evet bugün, beğenemedin mi

Ne 7'si? Adam sadece 1 yıldır aktif.
6 yıl sonra bu konuyu hortlatıp, kutlarım.
Sana Enes yoldaşım cevabını vermiş zaten, bana diyecek söz bırakmamış

Çok teşekkürler yoldaşım. Senin gibi bir sanat ve spor aşığıyla bu etkinlikleri takip etmek onur ve gurur vericidir benim için. Nice yıllar devam ettirmek ümidiyle

Hediye de harika. Bryan Cranston abimizin oyunculuk dersi verdiği anlardan, müthiş bir sahne

Ben ilk girdiğim zamanlarda pek aktif değildim
Yavaş yavaş adapte oldum ortama, ondan seçilmemişimdir ilk başta

Ne zaman aktif olduğun değil, ne zaman üye olduğun önemlidir çünkü ogün o üyeliği yapmasaydın belkide hiç gelmezdin foruma
Bende ilk senemde haftada 2 kere falan uğrardım fazla yorum yazmadan

Konunu açmayı düşündüğüm zaman ne hediye vereceğimi planlamamıştım. Zaten o an aklıma gelenleri dizerim genelde ama geçen seneki kutlama konusundaki sözleri ve senin sözlerini unutmadığım için gidip konuda ne yazmıştım deyip girdim ve kopyaladım o @DarkLegenD in çatlamasına vesile olan detayları
onun çatlaması bile aklımda kalmıştı, oyüzden girmiştim konuya zaten

Evet doğru, çok mantıklı

Maşallah nasıl bir hafızadır bu
Böyle bir hafızaya sahip olmak için ne yiyip ne içmemiz gerekiyor öğretmenim

Evet doğru, çok mantıklı

Maşallah nasıl bir hafızadır bu
Böyle bir hafızaya sahip olmak için ne yiyip ne içmemiz gerekiyor öğretmenim
Doğuştan galiba
yeme içme etkiliyorsa diyeyim ozaman :
içki ve asitli içecekleri hiç ağzıma almam
tatlı ce çikolata fazla tüketen biri değilim

Sigara kullanmam
ve kahvaltımı sabah 6 da kalksam bile asla es geçmem
ve çok yumurta tüketen biriyim. al sana liste canım
@MEnes

Sanatsal bir liste ne denilebilir ki... Hiç kahvaltı yapmayan ben olarak hiç de canım çekmedi ama neyse.

Sanatsal bir liste ne denilebilir ki... Hiç kahvaltı yapmayan ben olarak hiç de canım çekmedi ama neyse.
9 numaralı mesajı nasıl es geçersin 😱 seni alıntıladığım ve eskilere gidip araştırma yaptığım ve enerji sarfettiğim mesaj

Tam yeni MEnes'lik hareket olmuş

7 yıl mı olmuş 😱 Ne kadar tazesin seni 2- 3 yıllık uye sanıyordum
@MasacRE-
Nice nice 7 yıllara o zaman
Normalde hediyelerle ugraşmam ama sana bi hediye verim
@Çiğdem- çatlasın diye önce bu

Bunlar da forumda geçen yıllara

Sıvacı kardeş geçmiş yıldönümün mübarek olsun
Kusura bakma geç oldu ama
Sana şöyle enteresan bir hediye vereyim avatarlarımıza binaen
Bakıp bakıp gülersin

https://twitter.com/x/status/666975647202467840
Ve tabi olmazsa olmazımız Curry üstat
Takım ne halde takip edemiyorum bir ara konuşuruz

Konu da harika olmuş eline sağlık @Dosi
Bu arada ne 7 yılı yav? Utku 46 izlerken damlamıştı foruma @MEnes’le birlikte yanlış hatırlamıyorsam?

Yarı yarıya uyuyor en azından bana, idare edecek kadar hafızam olabilir