- Reaksiyon puanı
- 29,835
- Puanı
- 1,059
2-3 yıldır buradayım zaten, doğru sanıyorsun Üyelik tarihimden yaklaşık 4 yıl kadar sonra geldim foruma ben
Teşekkürler Hediyeler de iyiymiş, tam @Çiğdem- i çatlatmalık seçimler yapmışsın, bravo
Eyvallah sıvacı kardeş Hediyeler de muazzam Ee koskoca imparator, elin gavurunun altında kalacak değil ya. Onların I Want it All'u varsa bizim de Ben de İsteremimiz varSıvacı kardeş geçmiş yıldönümün mübarek olsun Kusura bakma geç oldu ama Sana şöyle enteresan bir hediye vereyim avatarlarımıza binaen Bakıp bakıp gülersin
Ve tabi olmazsa olmazımız Curry üstat Takım ne halde takip edemiyorum bir ara konuşuruz
Konu da harika olmuş eline sağlık @Dosi Bu arada ne 7 yılı yav? Utku 46 izlerken damlamıştı foruma @MEnes’le birlikte yanlış hatırlamıyorsam?
GSW de pek iyi gitmiyor bu aralar, playofflarda toparlanırlar ama herhalde. Sezon sonu toplaşırız zaten
Gelişimi de doğru hatırlıyorsun. Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım, dediğin zamanlarda geldim foruma
Teşekkürler Sana da aynı açıklamayı yapmıyorum artık, zaten şaka olarak söyledin herhaldeVay be zaman ne çabuk geçiyor 2-3 yıl gibi hissettirdi, tebrikler.