yoo bence iyi yere değindi senin kutlama konundaki detayla @MasacRE-Onun her yeri intikam olsa kaç yazar
Teşekkürler, inşallah hep beraber Değiştirme fişi var mı bu hediyelerin, gördüğüm en berbat hediyeleri getirdin de?Tebrikler Utkuşum, hep birlikte nice güzel yıllara inşallah.
Kaliteli hediyelerin.
Olmaz, verilen hediyeler iade edilemez ve değiştirilemez. Tepe tepe kullan, odanın duvarlarına boy boy asTeşekkürler, inşallah hep beraber Değiştirme fişi var mı bu hediyelerin, gördüğüm en berbat hediyeleri getirdin de?
Neyse @eskici ye veririm ben de o zaman yapacak bir şey yokOlmaz, verilen hediyeler iade edilemez ve değiştirilemez. Tepe tepe kullan, odanın duvarlarına boy boy as
Çok teşekkürler Şerlok bey, siz de en az benim kadar kalite katıyorsunuz foruma, forum için bir nimetsinizVay be, @MasacRE- bey üyeliğinin her döneminde aktif değildi ama 7 yılı devirmiş. Forumun çınarlarından, eski topraklarından, yaşlılarından birisiymiş resmen.
Tebrik ediyorum Utku beyciğim, nice yıllar diliyorum. Kaliteli adamsınız, sizin gibi kaliteli adamlar bu forumda bulunmaya devam etmeli.
Ben kendisini çok sevmiyorum ama siz hayranlarından birisiniz, hediyniz...
(Bu sene de şampiyon olmazsınız umarım)
Tebrik ederim kardeşim
Teşekkürler, hep birlikte inşallah Size de buradan hoş geldiniz diyelim, kalıcı olursunuz umarımTebrik ederim canım benim, nice senelere inşallah. @MasacRE-