Peki @Sherlock bey, bu kütükler niye bukadar üzgün?Bari gülümseme olsaydıda hallerinden memnunlar diyelim
@MasacRE @Maskeli Fedai
Dışarıya üzgün mesajı verip, mutluluğu içimizde yaşıyoruz.
Peki @Sherlock bey, bu kütükler niye bukadar üzgün?Bari gülümseme olsaydıda hallerinden memnunlar diyelim
@MasacRE @Maskeli Fedai
ters köse yani. Halbuki insan dışarıya güçlü, mutlu vs. görünmek ister hep ama siz tuhaf kişiler olduğunuz için çok şaşırmamak gerek
ters köse yani. Halbuki insan dışarıya güçlü, mutlu vs. görünmek ister hep ama siz tuhaf kişiler olduğunuz için çok şaşırmamak gerek
Bu klişe ama güzel söylemi bizim torunların torunlarıda söyler kesinHerkes gider Mersin'e, biz gideriz tersine...
bölüm efsaneydi be, şimdi bana uzunca yorum yazdırma. İzliyormusun o diziyi bilmem ama henüz ne durgun bir bölüme denk geldik nede arada sıkılıp kanal degiştirme isteği.Halka'yı mı gördün rüyanda
Sence ben böyle bir kaliteden mahrum kalır mıyım izliyorum tabii ki debölüm efsaneydi be, şimdi bana uzunca yorum yazdırma. İzliyormusun o diziyi bilmem ama henüz ne durgun bir bölüme denk geldik nede arada sıkılıp kanal degiştirme isteği.
Evdekileride alıştırdım ve reklam arası kanal bile degişmiyor bizde
rüyamı profilime yazdım
Uçurum'u izleyen birinin Halka'yı izlemesine şaşırmadımSence ben böyle bir kaliteden mahrum kalır mıyım izliyorum tabii ki de
Yorum yapmayınca çok fazla bildirim gelmiyor zaten gelenlerin de çoğu senden geliyor bakıyoruz hepsine işteUçurum'u izleyen birinin Halka'yı izlemesine şaşırmadım
Ben uykum tam açılmadan gideyim yinesende bildirimlerime bak rahatça ( günlerce girmesende es geçmiyorsun bütün bildirimlerini, helal olsun)
ozaman seni önceki yorumlara ışınlandırayım uyumadanYorum yapmayınca çok fazla bildirim gelmiyor zaten gelenlerin de çoğu senden geliyor bakıyoruz hepsine iştebu arada dizinin konusuna uzun yorumunu yaparsan beni de etiketle aslında ben konudaki yorumları okuyorum ama yorum yazma fırsatım olmuyor
Önceki yorum derkenozaman seni önceki yorumlara ışınlandırayım uyumadan
az önceki bildirimden anlarsınÖnceki yorum derken
Anladımaz önceki bildirimden anlarsınHalka konusuna aldım seni
Yedek grup olarak yeni bir paf takımı kurduk ama ismi çok gizli
Sıva kültürü ve grubu her zaman kalplerde yer edindiği için ve gelecek nesillere aktarıldığı için ve biz üstatları da sürekli aktif olarak piyasada bulunduğu için ölmesi düşünülemez. Bu düşünce teklif dahi edilemez.
Ben anlayacağımı anladım. İşte böyle çelişkili açıklamalarda bulunursunuz @MasacRE ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?