MasacRE 15.000'ler Kulübünde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Halka'yı mı gördün rüyanda
bölüm efsaneydi be, şimdi bana uzunca yorum yazdırma. İzliyormusun o diziyi bilmem ama henüz ne durgun bir bölüme denk geldik nede arada sıkılıp kanal degiştirme isteği.
Evdekileride alıştırdım ve reklam arası kanal bile degişmiyor bizde

rüyamı profilime yazdım

Reactions: eskici
Sence ben böyle bir kaliteden mahrum kalır mıyım izliyorum tabii ki de

Reactions: Dosi
Sence ben böyle bir kaliteden mahrum kalır mıyım izliyorum tabii ki de
Uçurum'u izleyen birinin Halka'yı izlemesine şaşırmadım

Ben uykum tam açılmadan gideyim yine
sende bildirimlerime bak rahatça ( günlerce girmesende es geçmiyorsun bütün bildirimlerini, helal olsun
)

Uçurum'u izleyen birinin Halka'yı izlemesine şaşırmadım

Ben uykum tam açılmadan gideyim yine
sende bildirimlerime bak rahatça ( günlerce girmesende es geçmiyorsun bütün bildirimlerini, helal olsun
)
Yorum yapmayınca çok fazla bildirim gelmiyor zaten gelenlerin de çoğu senden geliyor bakıyoruz hepsine işte
bu arada dizinin konusuna uzun yorumunu yaparsan beni de etiketle aslında ben konudaki yorumları okuyorum ama yorum yazma fırsatım olmuyor

Reactions: Dosi
ozaman seni önceki yorumlara ışınlandırayım uyumadan

Sıva grubu neredeyse 3 yıla ulaşmış durumda. Her sene birileri bu hayalleri kuruyor ama yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz değil mi yoldaşlarım
@Doğu @MEnes
Yedek grup olarak yeni bir paf takımı kurduk ama ismi çok gizli
Forum dehlizlerinde buluşup tehlikeli mekanımız hakkında ileri geri konuşuyoruz
Fakat sıva grubu şu an uyku modunda. Henüz ölmedi ama yaşadığı da söylenemez
(destereden ötürü
) @Dosi @MEnes

Sıva kültürü ve grubu her zaman kalplerde yer edindiği için ve gelecek nesillere aktarıldığı için ve biz üstatları da sürekli aktif olarak piyasada bulunduğu için ölmesi düşünülemez. Bu düşünce teklif dahi edilemez.
@destere nin de bir yerlerde bu kültürü aktif şekilde yaşattığına eminim. Bu minvalde düşünecek olursak hala yaşam belirtimiz var ve yok olması çok zor.

Reactions: MasacRE and Doğu
Ben anlayacağımı anladım. İşte böyle çelişkili açıklamalarda bulunursunuz @MasacRE ile
@MEnes o konuda sizden iyi. Tam olmasada hafif ikna ediyor ama siz daha çok soru işareti ve 'aha' gibi düşünce oluşturdunuz kafamda