Simgelere, kısayollara, zarifliğe baksana. Nesi sıradan?Sıradan masaüstü neyi var?
Simgelere, kısayollara, zarifliğe baksana. Nesi sıradan?Sıradan masaüstü neyi var?
Derli toplu gözüküyorsun Atacanım. Ekran Resminde huzur veriyor.Masaüstü güzellik yarışması olsa bence 1. olurum.@XanTier @Dosi @bazinga @emreemreu @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 103137
Hiç oyun oynayan biri gibi değildin 😱Ben atarım da benim ki çok sıradan mavi bir fon ve steam oyunları var 😂
Sağol abim.Derli toplu gözüküyorsun Atacanım. Ekran Resminde huzur veriyor.
Benimkinden iyi yine deSimgelere, kısayollara, zarifliğe baksana. Nesi sıradan?
Bu çok güzel ve temiz görünüyor, ama güneş gözlerimi fazla alıyor fotoğrafa o kadar çok konsantre olamıyorsun
Bu benim de bestim, güneş çok parlak durmuyor normalde.Bu çok güzel ve temiz görünüyor, ama güneş gözlerimi fazla alıyor fotoğrafa o kadar çok konsantre olamıyorsun
Kıyamet alameti. At bakalımBenimkinden iyi yine de
Evet, doğru okudun, benimkinden iyi dedim
Aslında canlı duvar kağıdı bu, ama video çekmeyle uğraşamamBu benim de bestim, güneş çok parlak durmuyor normalde.
Kıyamet alameti. At bakalım
Telefon kameranı ekrana tutup WP'den atman 3 saniye sürerdi..
Haklısın atayımTelefon kameranı ekrana tutup WP'den atman 3 saniye sürerdi..Pratik zeka kazandıramadım sana 8 senedir....
Bu arada yanda olmasına çok şaşırdım hiç senlik değil. Ekranı beğendim.......
Şaşırtmayan bir arka plan
Aferin sana oranın dolu durmasını sevmediğim için ss almadan önce sileyim dedimŞaşırtmayan bir arka plançöp kutusunu yeni boşaltıp ekran resmi almışsın, orda kalmış fare yani son tıklanan
Kişisel PC kullanmayalı okadar yıl oldu ki ekrandaki programlar falan bir garip gelmekte(ekranı bir güzel inceledim huyum kurusun)
Avatarın gibi sık sık değişiyor galibaAferin sana oranın dolu durmasını sevmediğim için ss almadan önce sileyim dedimBundan önce de Marty McFly vardı
Hayatımız karamsar zatenAvatarın gibi sık sık değişiyor galiba
Bu renk tonlarından dolayı biraz karamsarlık yaratıyor
Çöp kutusu dolu, görmemizi istemediklerini silip sonra geri getirmişsindir
Bu kez bilerek çöp sepeti dolu7 aydır değiştirmemişim hiç, hatta şöyle bir düşündüm de PC'yi aldığımdan beri yani yaklaşık 1.5 senedir aynı wallpaper ile gitmiş, göz yormadığı için değiştirmeye üşeniyor insan
@12.Adam
7 aydır değiştirmemişim hiç, hatta şöyle bir düşündüm de PC'yi aldığımdan beri yani yaklaşık 1.5 senedir aynı wallpaper ile gitmiş, göz yormadığı için değiştirmeye üşeniyor insan
@12.Adam
Dükkan yıkılıyor , Oyun klasöründe nelerin var?
Hayır çöp kutusunu 2-3 ayda bir anca temizliyorum üşendiğim için, SS alırken nedense oraya şey olmuş ama dokunduğumdan değil ciddenBu kez bilerek çöp sepeti dolu
Aslında 5-6 oyun daha vardı ama geçenlerde geçici olarak kalktılar temizlik yaparken7 aydır değiştirmemişim hiç, hatta şöyle bir düşündüm de PC'yi aldığımdan beri yani yaklaşık 1.5 senedir aynı wallpaper ile gitmiş, göz yormadığı için değiştirmeye üşeniyor insan
Dükkan yıkılıyor , Oyun klasöründe nelerin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?