Kafa bulma benle. Bunu bilememekte ne bileyim...Oha öyle bir özelliği olduğunu valla bilmiyordum ilk kez senden öğrendim ve gerçekten öyle gibi 😱![]()
Kafa bulma benle. Bunu bilememekte ne bileyim...Oha öyle bir özelliği olduğunu valla bilmiyordum ilk kez senden öğrendim ve gerçekten öyle gibi 😱![]()
Yok yemin ederim hiç dikkatimi çekmemişti, arada çok dolunca girip sıfırlayıp çıkıyordum ama simge olarak gözüktüğünü bilmiyordum.Kafa bulma benle. Bunu bilememekte ne bileyim...
Yok yemin ederim hiç dikkatimi çekmemişti, arada çok dolunca girip sıfırlayıp çıkıyordum ama simge olarak gözüktüğünü bilmiyordum.Zaten 5-6 aydır kullanıyorum malum, öncesi olmadığı için yeni sayılırım aşk olsun.. 😏
![]()
Düzen, mükemmellik ve iç açıcılığın birleşmiş hali.Masaüstü güzellik yarışması olsa bence 1. olurum.@XanTier @Dosi @bazinga @emreemreu @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 103137
Eminmisin? Ben kendi çektiğim göl, gökyüzü ve yeşilik barındıran fotoyu masa üstü yapsam ben birinci olurumMasaüstü güzellik yarışması olsa bence 1. olurum.@XanTier @Dosi @bazinga @emreemreu @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch
Masaüstü güzellik yarışması olsa bence 1. olurum.@XanTier @Dosi @bazinga @emreemreu @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch
Eminmisin? Ben kendi çektiğim göl, gökyüzü ve yeşilik barındıran fotoyu masa üstü yapsam ben birinci olurum
PC'de WhatsApp? 😱
Gerilerde tablet ekranı da var, sıkıntı olmaz.Bilgisayar yok şu an, telefon ekranını da atsam mı bilemedim.![]()
Yıllardır PC sahibi değilim. Akıllı telefon dönemimden önce PC kullanıyordumBayıldım valla harika resimmiş
------
Pc de de watsap kullanılıyor ya![]()
Yıllardır PC sahibi değilim. Akıllı telefon dönemimden önce PC kullanıyordum![]()
Atayım o zaman.Gerilerde tablet ekranı da var, sıkıntı olmaz.![]()
Bir ayarları vardı onun, ben yaptım ama işime yaramıyor.Atayım o zaman.Xiaomi de menü olmadığı için böyle.
![]()
Aynen, var ama onu düzeltmek ile uğraşamam. Anca uzun bir yolculuğa çıkar, yapacak bir şey bulamazsam onunla uğraşırım.Bir ayarları vardı onun, ben yaptım ama işime yaramıyor.
Güzelmiş valla ekranın, benim ana ekranım olduğu gibi geriye de tüm uygulamaları yığdım.![]()
Oha, iyi aktiviteymiş.Aynen, var ama onu düzeltmek ile uğraşamam. Anca uzun bir yolculuğa çıkar, yapacak bir şey bulamazsam onunla uğraşırım.![]()
Seloşum.Düzen, mükemmellik ve iç açıcılığın birleşmiş hali.![]()
Arka plan benim hep değişiyor, Bing'e uyumlu. Düzen olarak değerlendir.Eminmisin? Ben kendi çektiğim göl, gökyüzü ve yeşilik barındıran fotoyu masa üstü yapsam ben birinci olurum
PC'de WhatsApp? 😱
Senin neyin eksik? Ortalık iyice şenlensin.Eminmisin? Ben kendi çektiğim göl, gökyüzü ve yeşilik barındıran fotoyu masa üstü yapsam ben birinci olurum
PC'de WhatsApp? 😱
Manzara çok iyi ama kısayollar vs. yer kaplıyor.Masaüstü güzellik yarışması olsa bence 1. olurum.@XanTier @Dosi @bazinga @emreemreu @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Angelica @The_Erinch
Ben bulamıyorum o şekilde.Manzara çok iyi ama kısayollar vs. yer kaplıyor.Tek dosya yapardım ben büyük ihtimalle, sağ üst kısmı da ayrı bir klasör yapardım.
![]()
Sıradan masaüstü neyi var?Ben bulamıyorum o şekilde.Böyle her biri bir yerde olduğunda rahat ediyorum
------
Üzücü olan@XanTier