Masaüstünüzü Print Screen Yapın, Kimin Masaüstü Nasıl Görelim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben atarım da benim ki çok sıradan mavi bir fon ve steam oyunları var 😂

• İlginç
Reactions: mrt-06
Bu benim de bestim, güneş çok parlak durmuyor normalde. :A

Kıyamet alameti. At bakalım :A
Aslında canlı duvar kağıdı bu, ama video çekmeyle uğraşamam :A

1622496203962.jpeg

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: XanTier
Telefon kameranı ekrana tutup WP'den atman 3 saniye sürerdi.. :A Pratik zeka kazandıramadım sana 8 senedir.... :A

Bu arada yanda olmasına çok şaşırdım hiç senlik değil. Ekranı beğendim.......
Haklısın atayım :A

Zamanında bir oyun için yapmıştım kullanışlı diye, göz alışıyor :D

• Beğendim
Şaşırtmayan bir arka plan :A çöp kutusunu yeni boşaltıp ekran resmi almışsın, orda kalmış fare yani son tıklanan :A
Kişisel PC kullanmayalı okadar yıl oldu ki ekrandaki programlar falan bir garip gelmekte :A (ekranı bir güzel inceledim huyum kurusun)
Aferin sana oranın dolu durmasını sevmediğim için ss almadan önce sileyim dedim :A Bundan önce de Marty McFly vardı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
7 aydır değiştirmemişim hiç, hatta şöyle bir düşündüm de PC'yi aldığımdan beri yani yaklaşık 1.5 senedir aynı wallpaper ile gitmiş, göz yormadığı için değiştirmeye üşeniyor insan :A

b13z3x7.jpg

@12.Adam

7 aydır değiştirmemişim hiç, hatta şöyle bir düşündüm de PC'yi aldığımdan beri yani yaklaşık 1.5 senedir aynı wallpaper ile gitmiş, göz yormadığı için değiştirmeye üşeniyor insan :A
Dükkan yıkılıyor , Oyun klasöründe nelerin var? :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu kez bilerek çöp sepeti dolu :A
Hayır çöp kutusunu 2-3 ayda bir anca temizliyorum üşendiğim için, SS alırken nedense oraya şey olmuş ama dokunduğumdan değil cidden :A
------

Dükkan yıkılıyor , Oyun klasöründe nelerin var? :A
Aslında 5-6 oyun daha vardı ama geçenlerde geçici olarak kalktılar temizlik yaparken :A

Screenshot 2021-06-15 233725.png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi