Netflix Marvel's The Punisher - Dizi Yorumları

Ne zaman neye başlıyorsun yaz
GoT izledin mi onu bile bilmiyoruz. Yada istediğini izle yeni diziler çıkana kadar

hangi diziden iki bölüm kaldı luciferdenmi ?

@MEnes le tamamlayalım boşluğu
gerçi kır saçlı hangi aralar foruma damlıyor orası belli değil yorumu yapana kadar aylar geçer

Vikings varsa buralardayım rahat olun.
Hatta ilk 2 bölümü izledim yorum bile yaptım.

Aaa yani @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE- @xemrexxx görmesende olur , forum kapansa bir beni bulmaya gelirsin Giresuna demek

Ne zaman neye başlıyorsun yaz
GoT izledin mi onu bile bilmiyoruz. Yada istediğini izle yeni diziler çıkana kadar
got izlemiştim tabiki zaten burda birlikte izliyordukta ben gittikten sonra iki bölüm falan kalmıştı onlarıda izledim onu ertelemeye gelmez

lucifer a iki gün içinde başlarım sonra onu tüketince outlander sonra vikings de günceli yakalarım sonrası gelir bir şekilde

Aaa yani @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE- @xemrexxx görmesende olur , forum kapansa bir beni bulmaya gelirsin Giresuna demek
bizim kavuşmamıza hiç bir güç engel olamaz

Son düzenleme:
Hahaha ama şaka maka , forum kapanırsa sen geldiğinde ne halt edecektin , @mrt-06 ile senin gelip forumumu bulamaman aklımıza geldi güldük kendi kendimize

Böyle uzun aralar verme işte döndüğünde bizi bulamayabilirsin

Luciferı iki bölümüm kaldı izlemedğim. Ama sallıyorum şimdilik

Luciferı iki bölümüm kaldı izlemedğim. Ama sallıyorum şimdilik
biraz daha bekle sana yetişince devam edersin

sana diyorum o kadar kara günler için twitterda üyelik aç orda buluşalım hogatha sen niye hesap açmıyon şirret şey
kırk defa dedim gerçi bende oraya uğramıyorumda hanı bir gün iletişim koparsa orda sana asılırım
)

Face var sadece bende ama sende de face var
Oraya ara sıra görün haber et , @Harunnn60 gözü yollarda kalıyor

Face var sadece bende ama sende de face var
Oraya ara sıra görün haber et , @Harunnn60 gözü yollarda kalıyor
@Harunnn60 çok bozuldu eskiden böyle değildi beni severdi sayardı
bu süper modüllük onu sarstı bayağı
boşuna dememişler görmemişi süper modül yapmışlar çekmiş modülünü koparmış

@mrt-6 e dedim zamanında dedim bu gagayı yetki bozar yetki falan vermeyin ben onun yerine yetkili olurum dedimde görümceğin örümcekliği tuttu dinlemedi beni

@Harunnn60 hak etmişti sende gözlerin yaşardı bence Harunu mavi mavi görünce hatta bu şarkıyı söylemeye başladın

Naber nasılsın diye sordun da biz mi cevap verdik.
Twitter'dan bile yazdım sana.