Sen Altered de @Forumdash @destere hızına yetişemezsin burda da @Harunnn60 ile bana uymucan ne halin varsa gör ayoll senle bir şey izlenmez zatenBen öyle bir ondan bir bundan izlemem, Altered'i bitirdikten sonra izlerim Punisher'i acelesi yok
Sen Altered de @Forumdash @destere hızına yetişemezsin burda da @Harunnn60 ile bana uymucan ne halin varsa gör ayoll senle bir şey izlenmez zatenBen öyle bir ondan bir bundan izlemem, Altered'i bitirdikten sonra izlerim Punisher'i acelesi yok
Yetişirim onlara hızlı izleyeceğimSen Altered de @Forumdash @destere hızına yetişemezsin burda da @Harunnn60 ile bana uymucan ne halin varsa gör ayoll senle bir şey izlenmez zaten
@Harunnn60 ile izleriz biz sana kalmadık ayollYetişirim onlara hızlı izleyeceğimHatta belki size bile yetişirim Punishere sizin kaplumbağa hızınıza
Sen şu diğer diziyede bakacam diyorun onu naptın
Onu izleyeceğim 1.bölümün 10 dk kaldı. 2.'yi de bu gece izler yorum yaparım bu gece.Sen şu diğer diziyede bakacam diyorun onu naptın
3.Bölümü izlemiştim en son ozaman o diziyi bekliyeyim seni birlikte izlerizOnu izleyeceğim 1.bölümün 10 dk kaldı. 2.'yi de bu gece izler yorum yaparım bu gece.Akşam UTC'ye bakıcam sonra ona.
7.Bölüm aksiyonu dövüş sahneleri sonunda vardı
Evet bende karıştırdım7.Bölüm aksiyonu dövüş sahneleri sonunda vardıSon sahnede korktum
Kurşun camda durunca korktum bir an ürküldüm
Bu arada Diziboxta 5.Bölümden sonra olan bölümleri asker bölümleri katmıilar başka dizimi bilmiyorum fark edip Dizimagtan izledim aman dikkat birde Dizibox cular saf gibi izleyip yorum yapıyorlar@MasacRE-
Evet bende karıştırdımNiye önce den demiyon
7.Bölüm aksiyonu dövüş sahneleri sonunda vardıSon sahnede korktum
Kurşun camda durunca korktum bir an ürküldüm
Bu arada Diziboxta 5.Bölümden sonra olan bölümleri asker bölümleri katmıilar başka dizimi bilmiyorum fark edip Dizimagtan izledim aman dikkat birde Dizibox cular saf gibi izleyip yorum yapıyorlar@MasacRE-
Dizibox dizimag falan ilgilendirmiyor beni, hepsi pc'de kayıtlı duruyor istediğim zaman açıp izliyorumEvet bende karıştırdımNiye önce den demiyon
İnş yanlış bölümleri indirmişsindirDizibox dizimag falan ilgilendirmiyor beni, hepsi pc'de kayıtlı duruyor istediğim zaman açıp izliyorum
Benim kaynaklarım sağlam, öyle saçmalıklar olmaz
8.Bölüm dövüş sahneleri gelmiyor1x8
Bu bölüm daha iyiydi ama her karakter illa alengerli işler yapmak zorunda mı.
Billy sen nasıl bir insansın ya.Sam’e çok üzüldüm..
7.8
8.Bölüm dövüş sahneleri gelmiyor
Billy e gerektiğinden fazla yer veriliyor Punisher yerine onu izliyoruzŞu yattığı polis kadınada gıcık oluyorumÇatışma sahnesi iyiydi ama Punisher artık adam dövmeye başlasa iyi olur dizi bitecek ayoll
Dizi bitti aklımda 1.bölümde inşatta adam dövüyordu tek kalmış gerçi başka yok kiO kadına bende gıcık oluyorumŞu gerçek Punisheri görmek 2.sezonda nasip olacak sanırım
Sorma ya aklımda halen o varDizi bitti aklımda 1.bölümde inşatta adam dövüyordu tek kalmış gerçi başka yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?