Netflix Marvel's The Punisher - Dizi Yorumları

1x6

Aradan sonra iyi gibiydi ama tabi Daredevill gibi akmıyor. :(

Biliyodum bu bill de birşeyler olduğunu. :D Hemen sattı. 😱

7.8

1x7

Bu bölüm daha iyiydi. :D
o Nassıl bir cam. :F Ah Frank az daha dikkat. :A

8.0

@MasacRE- @Çiğdem-

1x6

Aradan sonra iyi gibiydi ama tabi Daredevill gibi akmıyor. :(

Biliyodum bu bill de birşeyler olduğunu. :D Hemen sattı. 😱

7.8

1x7

Bu bölüm daha iyiydi. :D
o Nassıl bir cam. :F Ah Frank az daha dikkat. :A

8.0

@MasacRE- @Çiğdem-
7.Bölüm aksiyonu dövüş sahneleri sonunda vardı :A Son sahnede korktum :F
Kurşun camda durunca korktum bir an ürküldüm :F

Bu arada Diziboxta 5.Bölümden sonra olan bölümleri asker bölümleri katmıilar başka dizimi bilmiyorum fark edip Dizimagtan izledim aman dikkat birde Dizibox cular saf gibi izleyip yorum yapıyorlar :F :F :F @MasacRE-

Bu arada Diziboxta 5.Bölümden sonra olan bölümleri asker bölümleri katmıilar başka dizimi bilmiyorum fark edip Dizimagtan izledim aman dikkat birde Dizibox cular saf gibi izleyip yorum yapıyorlar :F :F :F @MasacRE-
Evet bende karıştırdım :F Niye önce den demiyon :F

Hahah Aaa Ben zaten Dizibox donuyor diye oradan tercih etmiyorum Dizimag daha rahat izleniyor 6-7 de ordan izledim ama Dizibox a bir göz attım 7.Bölüme Asker falan değişik bir bölüm öncekilere baktım onalrda öyle ama üyeler o bölümleri yorumluyor Punisher gibi bu akşam dikkatimi çekti iyiki Dizimagtan izliyormuşum :A :A :A @MasacRE-

Dizibox dizimag falan ilgilendirmiyor beni, hepsi pc'de kayıtlı duruyor istediğim zaman açıp izliyorum :A

1x8

Bu bölüm daha iyiydi ama her karakter illa alengerli işler yapmak zorunda mı. :A
Billy sen nasıl bir insansın ya. :F Sam’e çok üzüldüm.. :(

7.8

1x8

Bu bölüm daha iyiydi ama her karakter illa alengerli işler yapmak zorunda mı. :A
Billy sen nasıl bir insansın ya. :F Sam’e çok üzüldüm.. :(

7.8
8.Bölüm dövüş sahneleri gelmiyor :A
Billy e gerektiğinden fazla yer veriliyor Punisher yerine onu izliyoruz :A Şu yattığı polis kadınada gıcık oluyorum :A Çatışma sahnesi iyiydi ama Punisher artık adam dövmeye başlasa iyi olur dizi bitecek ayoll :A

8.Bölüm dövüş sahneleri gelmiyor :A
Billy e gerektiğinden fazla yer veriliyor Punisher yerine onu izliyoruz :A Şu yattığı polis kadınada gıcık oluyorum :A Çatışma sahnesi iyiydi ama Punisher artık adam dövmeye başlasa iyi olur dizi bitecek ayoll :A
O kadına bende gıcık oluyorum :A Şu gerçek Punisheri görmek 2.sezonda nasip olacak sanırım :A