Yoo bunlar çok çökmüyor, 50 yaşındayken bile 30 duruyorlar.Umarım bir gün ekrana gerek kalmaz ne diyim.
Ayrıca az iç güzelliğe bakın ya bu adamın mesela 10 yıl sonra suratına bakılmaz.
Yoo bunlar çok çökmüyor, 50 yaşındayken bile 30 duruyorlar.Umarım bir gün ekrana gerek kalmaz ne diyim.
Ayrıca az iç güzelliğe bakın ya bu adamın mesela 10 yıl sonra suratına bakılmaz.
Vay kıskanç cadı. ss Bize yazık değil mi ama gece gece triplere girdim şu parlaklar yüzünden.@legolas9900 açıyordu ama o bölüme @Çiğdem- el atınca bırakmak zorunda kaldı sanırım.Çiğdem açılmasın böyle konular diyordu.
burada @Çiğdem- le @dizi kolik e taş gelmişBu çocuk geçtiğimiz günlerde evlenmiş twitter'da kızlar ağlaşıyordu. Yani evlenmeseydi kendileriyle mi evleneceklerini sanıyordu ki saflar.
@legolas9900 açıyordu ama o bölüme @Çiğdem- el atınca bırakmak zorunda kaldı sanırım.Çiğdem açılmasın böyle konular diyordu.
ben gerçekten azarlamıştım onu bir ara yaaa neden hep kadın mankenler açılıyor bir daha görmücem erkek manken açın birazda bizde varız burada demiştim en sonAynen ya biraz da bizim gözümüz gönlümüz açılsın.
@legolas9900 bir ara açıyordun sen öyle konular benim uykularım kaçıyordu hatta.
Siz bu gece alacağınızı aldınız yarın sıra bizde.ben gerçekten azarlamıştım onu bir ara yaaa neden hep kadın mankenler açılıyor bir daha görmücem erkek manken açın birazda bizde varız burada demiştim en son
Hepsi öyle değil bir Brad çökmedi diye genelleme yapmayalım ne çökenler var.Yoo bunlar çok çökmüyor, 50 yaşındayken bile 30 duruyorlar.İçini ne karıştırıyorsun sen?dışı beni içi seni yakar.
Ay kalpten kimseye hayır geldiği yok. Gördük.Hepsi öyle değil bir Brad çökmedi diye genelleme yapmayalım ne çökenler var.
Peki şöyle düşün çok güzel bir tablo var evinde her gün bakıyorsun her bakışında için gidiyor ne güzel diyorsun sonra 1 yıl geçiyor 2 yıl geçiyor sonra o tablo senin için anlamsız gelmeye başlıyor basit bir boya parçası gibi duruyor artık gözünde. İşte insan görsellikten etkilenir evet ama o fazla uzun sürmez asıl olan kalben etkilenmek.
Ne yazdım ben böyle.
türkiyede nerde böyle erkekler cnm hayat yabancı kızlara güzel vllaÇılgın @xemrexxx parlak erkeklerle forumu çoşturuyor
Hay maşallah hepsi taş gibi bunlar türkiyede olsalardı dizileri rekor kırardı +10 garanti
elindekilerle yetin azıcık .sstürkiyede nerde böyle erkekler cnm hayat yabancı kızlara güzel vlla
ayy başka çaremiz var sankielindekilerle yetin azıcık .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?