YakındaNe zaman başlıyor içimiz açılsın başlasın da.
@Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @MasacRE ve ben birlikte yürüteceğiz. Okadar çok isim varki ilk turda onlarada topu attım.
Sanada ilk turda 2 konu verebiliriz istersen
YakındaNe zaman başlıyor içimiz açılsın başlasın da.
Yakında
@Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @MasacRE ve ben birlikte yürüteceğiz. Okadar çok isim varki ilk turda onlarada topu attım.
Sanada ilk turda 2 konu verebiliriz istersen6. kişide vardı ama sonra vazgeçti
Sana göre Ester finale çıkmalıydı. Kim daha zevksiz tartışmayalım bence.Şu bir araya gelen ikiliye bak... Bu ortaklıktan anca böyle bir zevksizlik ortaya çıkabilir zaten.
Hadsiz... Kendinden utanmalısın.Sana göre Ester finale çıkmalıydı. Kim daha zevksiz tartışmayalım bence.
Scarlett kesin yenilecek daha sandıklar kapanmadı....Sonuç rezalet ya tebrik
Yenilsin bi zahmet Sabri abiScarlett kesin yenilecek daha sandıklar kapanmadı....
Yapma... Scarlett dururken Margot'un bu kadar oy alması bile... Yenilirse inme iner Tayfun bu yaştan sonra....Yenilsin bi zahmet Sabri abi
Demet Evgar kılıklı Scarlett'i çok abarttınızYapma... Scarlett dururken Margot'un bu kadar oy alması bile... Yenilirse inme iner Tayfun bu yaştan sonra....
Can nasıl çatlayacak Dosi hanımBence en fazla can çatlasa 3 oy fark olur. Başa baş gider fakat eşitlik olmaz
Öyle bir tabiriniz yok mu ya. En son bir konuda havlu atmak dedim o avlu atmak denildi sonra yine aslında havlu atmak olduğu ortaya çıktıCan nasıl çatlayacak Dosi hanım
Havlu atmak doğruÖyle bir tabiriniz yok mu ya. En son bir konuda havlu atmak dedim o avlu atmak denildi sonra yine aslında havlu atmak olduğu ortaya çıktı
Beni kandırmayın inanıyorum
YaaHavlu atmak doğruCan çatlasa değil "taş çatlasa"
Böyle böyle geliştiriyorsun sen de işte TürkçeniYaa
Umarım bir daha ki sefere taş çatlasa demeyi başarırım
Bunu yanlış biliyorum demek ki
Allah razı olsun sizdenBöyle böyle geliştiriyorsun sen de işte Türkçeni
Hızlı davranıp ben alıntılamadan editlemişsin. 😱Böyle böyle geliştiriyorsun sen de işte Türkçeni
Benim alıntıda var amaHızlı davranıp ben alıntılamadan editlemişsin. 😱
Bu tür şeyleri ben karıştırıyorum hepHızlı davranıp ben alıntılamadan editlemişsin. 😱
Türkçe çok karmaşık dil ya, bir ton kural var. Hepsi akılda kalmıyorBenim alıntıda var ama
Sen deyince farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?