Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

Aynen o imporatoriçe çok fena. Saray ondan sorulur.

Ne saçma. Ama abinim ben diyordu ilk başta o bamya dudaklı.
sanırım çekirgenin kızkardeşiyle birlikte büyümüş büzük dudaklı kız, o yüzden çekirge onada abi gibi davranmış, sonra çekirgenin totosu kalkınca, kıza yan gözle bakmaya başlamış
tahminim budur ama net eminde değilim

Anladım bende ensest falan diyordum.
Bir sapıklığı daha çıktı diyecektim.

1x9. Bölüm

heyecan ve gerilim devam ediyor

marco polo gitti gidecek diyordum tamda artık ölüme hazırlanıyordu ..
adamın son anda aklı büyük iskender in projesi mancınığa gitti iyide düşündü bunu mancını buluşu hem savaşın kubilay lehine dönüşmesini sağlayacak hemde marco yu kurtaracak gibi ..

böyle düşünüyordumda kubilay marco yu affetmeye yanaşmadı, bu sefer marco nun imdadına kral naibi topal yusuf yetişti, kendisini ihanetçi olarak kubilaya sunup kurbanlık koçlar gibi ölüme gitti... bu sayede marco da paçayı kurtardı ?
bayat prensesi kukuçin marco nun öleceğini düşünerek intihara teşebbüs ettiysede son anda vazgeçti, kuku ölümü değil hayatı seçti

kraliçe chabi, kukuçine iyi davranıyor onu gelini yapacak gibi, ama jingim sanırım hafif dop bir vatandaş, çocukları olmuyor... kadınlarda kabahati buluyorlarda bu sorun jingimin bamyagillerden oluşundan kaynaklı olabilir

ling ling adlı aykları kırılıp kırılıp düzeltilen kız sonunda güzel bir bahçede ayağını dinlendirme fırsatı buldu kızın keyfi yerinde ama annesinin daha çekecekleri var gibi

@sokak sanati @xemrexxx

marco poloyu çok sevdin galiba yapışmışın parlağa çiğdem duymasın
)

Ben biraz daha yavaş hareket ediyorum.
Ama sab ırsızlanıyorumda.ss
aynı durum bendede var işte? bir an önce acaba nolacak acaba nolacak diye diye üç günde finale ulaşmış olduk

marco poloyu çok sevdin galiba yapışmışın parlağa çiğdem duymasın
)
parlağın oynaştığı yuvarlaklardan haberin yok senin
) parlağı sana hediye edeyim çok istiyorsan

ben prenses kukuçini götürsem yeterli
)

1x10. Bölüm

SEZON FİNALİ

harika bir sezon finali, tek kelimeyle muhteşemdi

@sokak sanati bir an önce finale gelmen lazım neler var neler

marco nun mancınık projesini çok merak ediyordum acaba işe yarayacakmıydı ?
ilk denemede başarılı olamadı yine çuvallayacaklar dedim hatta sidao denen song hanedanının kaybedeceğine olan inancım azaldı çekirge kurtulacakmıydı tekrar ?
neyseki mancınık duvarı yıkmayı başardı mancınık atışlarının yapıldığı sahne çok güzeldi ,
jingim denen parlak veliaht marco ya kafayı takmıştı ama ölümdende kurtaran marco oldu
duvarların yıkılıp askerlerin içeri girdiği sırada song hanedanlığına marco nun tek başına dalışı mantıksız olsada aslında marco nun bir çok yerde olayın direk içinde bulunuşu mantıksız
neyse marco daldı song hanedanlığına yalnız kör sifudan öğrendikleri sidao nun yanında işe yaramadı marco yu tek hareketle felçli hale getirdi

sifu ile sidao nun dövüşleri ninja dövüşlerinden bir demet sundu bize, sifu nun felç eden vuruşu ve sidao nun kellesini uçuruşu muhteşemdi

khutulun ile çip prens bamyanın karşılaşması güzel oldu
kaido ile kubilay ın arası açıldı umarım khutulun kaybolmaz ortadan

marco savaşa gitmeden önce kukuçi ye dönüşte kavuşacaklarına dair söz verdi ama döndüğünde kukuchi yerinde yoktu
kraliçe chabi nin kukuchi ye yaptırdığı bekaret kontrolü muhteşemdi, bu yöntemleri mutlaka öğrenmeniz lazım
@xemrexxx @Harunnn60
ben size olayı anlatayım kısaca yumurtalı bekaret kontrolü nasıl olur

güvercin yumurtasını kukucinin kukusuna koydular! çevirerek çıkardılar
eğer kanlıysa yumurta kukuchin bakire demekti eğer kansızsa bakire olmadığı anlaşılacaktı, ebeler yumurtayı kansız çıkardı ? ama chabi bir kere göz koymuştu kukuchin e, illaki gelini yapacaktı kızı ... onun için yumurtayı kaptığı gibi kukucin e tekrar soktu bu sefer sanırım parmağıyla kanattı kadını yumurta kanlı çıktı
) chabi muradına erdi yani , hileyle kukuchi yi bakire ilan ederek dop oğlu jingimle evlendirecek

son olarak bölümün 27. dakikasında oturarak ellerinde kemençeye benzer çalğılarla şarkı söyleyen çinliler harikaydı, sesleri mekanik tiz ve ilginç çıkıyordu
müziğin temposunuda sevdim

önümüzdeki sezonu bekliyoruz gel aralık 2015, gell

@OzaN bu diziyide bitirdik biran önce başka bir dizi bulman lazım bize
)

Son düzenleme:
Ben önereceklerimi önerdim onlara dönebilirsin.

Ben önereceklerimi önerdim onlara dönebilirsin.
bir black mirror u hatırlıyorum onada zaten başlamıştım ? başkada aklımda bişey kalmamış
hangi sayfada önermiştinki tekrar bakayım

tüms ezonu hemen verilmiş cnm haftalık beklemek gibi yok yeni bölümü yanı bu diziyi izlemem ben ilk günden tüm sezonu verdiler
tam seveceğin fantastik bir yapım hem taptaze yeni dizi bitmiş dizide değil bekleme derdinde yok her gün bir bölüm izlesen 10 gün içinde marco yu aradan çıkarırsın hem marco tam senin standarlarında

Masters of Sex var Transparent var. Daha Shameless ve Red Band Society'de günceli yakalayacaksın.

Masters of Sex var Transparent var. Daha Shameless ve Red Band Society'de günceli yakalayacaksın.
red band da ara verdim devam etmek hiç içimden gelmiyor shameless vr dediğin gibi iyi hatırlattın ona devam edeyim ? transparent çok mu açık ya ilk sahne beni ürkütmüştü sanırım gece izlerim diye ertelemiştim öyle kaldı unutmuşum devam etmeyi

Yok öyle çok da açık değil aslında. Özellikle son bölümlerde açık sahne çok azdı ama ilk bölümlerde bazı yerler olabilecek maksimum açıklıkta.

Yok öyle çok da açık değil aslında. Özellikle son bölümlerde açık sahne çok azdı ama ilk bölümlerde bazı yerler olabilecek maksimum açıklıkta.
bol bol açık yer olsun ben rahatsız olmamda
hanı izlerken ortamı ona göre ayarlamak lazım o yüzden o tarz dizilerin izlenme sattleri bende ayrı önem taşıyor
mesela marco dada arada bir öyle özgür dolaşanlar çıkıyordu ama ne çıkacağını bildiğimizden çevreyi kontrol altında tutuyorduk

Saydığım dizilerin hepsi tehlikeli. (Red Band Society hariç) Gündüz kuşağını film kuşağı komedi kuşağı falan yap istersen.