ABC Manhattan Love Story 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x3

İptal olmuşken bari kalan bölümleri de izleyim dedim. (İptal olmasa da izleyecektim gerçi.
)

Bölümün ilk yarısı çok vasattı hatta yarıda kapacaktım ama iyi ki kapamamışım son kısımları baya iyiydi. Gay mi British mi muhabbeti iyiydi.

6/10

bittiğini bilipte izlemek insanı duygusallaştırıyor ben 4. bölümü hala izlemeye kıyamıyorum
)

bittiğini bilipte izlemek insanı duygusallaştırıyor ben 4. bölümü hala izlemeye kıyamıyorum
)
Kalan bölümleri de çıkar ileride herhalde ama Türkçe altyazısı neredeyse imkansız olur. Belki İngilizce altyazısı bile çıkmaz.

Ben çıksa da izlemem herhalde 4 bölüm yeterli.

Kalan bölümleri de çıkar ileride herhalde ama Türkçe altyazısı neredeyse imkansız olur. Belki İngilizce altyazısı bile çıkmaz.

Ben çıksa da izlemem herhalde 4 bölüm yeterli.
diğer bölümlere ulaşamamda ? hazır 4. bölüm çıkmış onu bir kaç hafta öyle bekleyip sonra izleyeceğim
dana nın yüzü hafızamdan silindikçe diziye bakıp anılarımı tazelerim

Kız güzeldi de, tek başına yetmiyordu
ne için kullanacağına bağlı
tarlada güzelim kızı çifte koşacak halimiz yoktu işte? evin bir köşesine indirip seyredecektik
hiçbirşeye yaramasa bile insana huzur verirdi

ne için kullanacağına bağlı
tarlada güzelim kızı çifte koşacak halimiz yoktu işte? evin bir köşesine indirip seyredecektik
hiçbirşeye yaramasa bile insana huzur verirdi
Ya iyiydi hoştu ama dizininde biraz iyi olması lazımdı ki o zaman kızı izlemekten zevk alasın
Böyle diziyi bırakıp sadece kızı izliyoruz bişeye yaramıyor

1x4

Dizinin kendi standartlarında bir bölümdü yine. Birazcık daha iyi de olabilir diğerlerine göre.

Yine de dizi bence iptal olmayı haketti. Kalan bölümler yayınlansa da izlemem yüksek ihtimalle.

Dana'yı canlandıran Analeigh Tipton'la daha iyi projelerde karşılaşırız umarım.

6/10

Lucy'de vardı hatırladığım kadarıyla

Varmış, baya popüler filmlerde oynamış aslında.

Bu arada kariyerinin ilk performansını TBBT'de konuk olarak vermiş.
Popüler filmlerde oynamış ama kendi popüler olamamış daha

TBBT'de kalıcı olsaymış iyi olurmuş