Premier Lig'de ters köşe öyle kolay kolay da olmaz, o tılsım bozulmaz. En son Liverpool ters köşe yapıyordu, o da stoperlerin sakatlanması yüzünden olmuştu.Tüh be... Bütün tılsımı bozdun... Ters köşelere şimdiden hazırlıklı olalım.
Premier Lig'de ters köşe öyle kolay kolay da olmaz, o tılsım bozulmaz. En son Liverpool ters köşe yapıyordu, o da stoperlerin sakatlanması yüzünden olmuştu.Tüh be... Bütün tılsımı bozdun... Ters köşelere şimdiden hazırlıklı olalım.
Big 5+1 den gelmese bile, diğer takımlardan gelir.Premier Lig'de ters köşe öyle kolay kolay da olmaz, o tılsım bozulmaz. En son Liverpool ters köşe yapıyordu, o da stoperlerin sakatlanması yüzünden olmuştu.
Arsen Wenger'den sonra mı?Yorumcu Kaan Kural'ın Arsenal'le ilgili bir lafı var, hep söylüyor. "Arsenal, artık ilk 6 kulübü değil. Aston Villa, Everton düzeyinde bir kulüp. Bunu kabullenmek lazım." Gerçekten yıllardır böyle.
Liverpool, Manchester City, Chelsea ve Manchester United kendi aralarında sürprize imza atar ama genel olarak kazanan taraf olur. Bu dört kulüp dışında ters köşeler olabilir tabii ki. Arsenal değişim yaşamadıkça orta düzeyde bir kulüp olacak. Tottenham da var ama tam olarak göremedik kendilerini.Big 5+1 den gelmese bile, diğer takımlardan gelir.
Kısmen aslında onun son yıllarında da vardı bu durum. Son iki sezonunda tutunuyorlardı bir şekilde.Arsen Wenger'den sonra mı?
Kendi aralarındaki maçları bilerek dikkate almadım.İnp 'nin anadolu kulüplerini baz aldım.Liverpool, Manchester City, Chelsea ve Manchester United kendi aralarında sürprize imza atar ama genel olarak kazanan taraf olur. Bu dört kulüp dışında ters köşeler olabilir tabii ki. Arsenal değişim yaşamadıkça orta düzeyde bir kulüp olacak. Tottenham da var ama tam olarak göremedik kendilerini.
Orta düzeyli kulüpleri o kadar da küçümsemeyelim, çoğu ters köşe potansiyelli. Tabii dört kulübe kolay kolay ters köşe yapamazlar ama geri kalan takımlara ters köşe yapabilirler. Aston Villa mesela potansiyelli bir takım. Jack Grealish'i sağlam paraya sattılar ve yerine şu oyuncuları aldılar para vererek:Kendi aralarındaki maçları bilerek dikkate almadım.İnp 'nin anadolu kulüplerini baz aldım.
3 golle puandan oldum.Orta düzeyli kulüpleri o kadar da küçümsemeyelim, çoğu ters köşe potansiyelli. Tabii dört kulübe kolay kolay ters köşe yapamazlar ama geri kalan takımlara ters köşe yapabilirler. Aston Villa mesela potansiyelli bir takım. Jack Grealish'i sağlam paraya sattılar ve yerine şu oyuncuları aldılar para vererek:
Ekli dosyayı görüntüle 108288
Yeniden lige dönen Aston Villa bir başka. Tottenham var, Leicester City var, var da var. Arsenal, Arteta gitmedikçe çok zorlanır ligde.
@Tolstoyevski'yi gaza getirdim sanırım, tahmin yapmış.3 golle puandan oldum.
Zahmet etmiş, kaplumbağam benim. @Tolstoyevski@Tolstoyevski'yi gaza getirdim sanırım, tahmin yapmış.