Manchester City 5-0 Arsenal | Premier Lig 21-22 | Week 3

@BARON男爵 da tam olmayacak takımı tutuyor. Başta Arteta oldukça bu takımdan hiçbir şey olmaz açıkçası. Arteta'yı geçtim, doğru dürüst oyuncu da yok, transfer yapmıyorlar. :A
takım o kadar kötü değil Partey,White,Pepe olduğu zaman işler değişir ama Arteta bu iş için değil adam gelip yaklaşık 30milyon aldıkları Saliba için 2 yıl yeterli değil diyor ama Mari ve Holding ilk 11'de yer alabiliyor Willian,Runnarson,Cedric gibi oyuncuları saymıyorum bile bu takıma Conte'yi getir Top 6 için savaşır Unai Emery bile ilk sezonunda 5 bitirdi ve AL finalinde götürebildi daha kötü bir Arsenal takımı ile.
------

Arsenal taraftarları da sevinmeye başladı.
eğer bu maç 6-0 biterse ve Arteta gece olmadan şutlanır diye bir kural varsa ben 7-0 bitsin diye dua ederim :A :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and DarkLegenD
takım o kadar kötü değil Partey,White,Pepe olduğu zaman işler değişir ama Arteta bu iş için değil adam gelip yaklaşık 30milyon aldıkları Saliba için 2 yıl yeterli değil diyor ama Mari ve Holding ilk 11'de yer alabiliyor Willian,Runnarson,Cedric gibi oyuncuları saymıyorum bile bu takıma Conte'yi getir Top 6 için savaşır Unai Emery bile ilk sezonunda 5 bitirdi ve AL finalinde götürebildi daha kötü bir Arsenal takımı ile.
------

eğer bu maç 6-0 biterse ve Arteta gece olmadan şutlanır diye bir kural varsa ben 7-0 bitsin diye dua ederim :A :A
Bir de Arteta ile sözleşme yenilediniz. Emery hiç yoktan iyiydi. Conte'yi getirebilirseniz getirin başa, ancak o kurtarır takımı ama kadro yeterince iyi değil. Yine de bu haliyle de idare eder. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
  • Üzücü
Reactions: BARON疼痛
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
İngiliz spikerlerden inciler:

"Sterling, 80 dakika boyunca oynayan Smith Rowe'dan daha fazla topla buluştu"

"Leno takımını 4-0da tuttu"

"Manchester City bunu kolaymış gibi gösteriyor"

Tamam City'in net şekilde üstün olduğu, rahat kazanacağı belli olan bir maçtı bu ama böyle bir rezillik olamaz ya. Koskoca Arsenal'in bu durumlara düştüğünü görmek çok üzücü.

E94baIiWYAI0x3-

Bu takım kadar abartılan rezalet bir takım yok Arsenal hiç sevmiyorum sadece adı var ama hiç düzgün başarısını da hatırlamıyorum.

Süper Lig gibi çok sürpriz bir lig değil Premier Lig. Bu yüzden skoru net tahmin ede ede yükselebilir ancak ama fark da açıldı şimdi, zor olur. Pes etmiştir zaten çoktan. :A
Tüh be... Bütün tılsımı bozdun... Ters köşelere şimdiden hazırlıklı olalım. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf