Müziğin Yolculuğu 11.Bölüm (2004 Yılının Hit 40 Parçası- Part 2)

Sizce Yılın Şarkıları Hangileri ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
hayır çok yanlış tercihte bulunuyor arkadaşlar .. hanı tamam şu isim hakediyor ama biz eşitliği bozmayalım her iki isme oy verelim diyerek haketmeyenide hakedenin zaferine ortak ediyorlar
bunlar hep @Bully nin oyunları kaybedeceğini anlayınca kardeşçe bitsin kaos olmasın diyerek jüriyi baskı altına aldı

hahahah bu durumdan en çok sunucu olarak ben memnun kaldım ayoll reytinglerimiz çok iyi geçti

Yeni bölüm yarın gelecek birkaç yeni değişiklik var onu duyurucam

Bundan sonra videolar ayrı ayrı değil tek videoda oynatma listesinde olacak @OzaN gibi dinlemekte zorluk oluyor diye gelen eleştirileri dikkate aldım rahat dinlemeniz için yani her şarkıdan bilgi vermeyecez artık ama ödül almış şarkıları belirtecez

Artık 18 şarkı paylaşacaz anket seçeneklerinin en fazla 18 olduğu için anket dışında şarkı kalmamış olacak

2005 yılıda 2004 gibi part 1-part 2 şeklinde olacak yarın 18 şarkılık part 1 gelecek anket bitince 18 şarkılık part 2 gelecek toplamda 36 şarkı paylaşmış olacaz

2006 Yılı ile birlikte her bölüm 18 hit şarkı paylaşılacak

@Bully @destere @soo @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati @MayısKralı @Ahmad @yigit_00 @MasacRE- @kevinspacey @dreamy

o yıllara ait yabancı popçuların şarkısınıda isteriz

ama sevdim şarkıyı bunlardan oluşan bir yılla gel bu sefer
hhahah birazdan 2005 yılının part 1 gelecek

senin isteğin üzerine şöyle birşey yapabilirim türkiyeye damga vurmuş 18 yabancı şarkıdan oluşan tek bölümlük bir özel bölüm ayarlayabilirim türkiyede dinlenmiş olanlardan yukardakı şarkı gibi