Evet, bakma avatarımdaki şahsın başka takımda olduğundan kıymetini bilemedik.fenerlisinmi..son kararım gs
Evet, bakma avatarımdaki şahsın başka takımda olduğundan kıymetini bilemedik.fenerlisinmi..son kararım gs
avatardaki ve fotodaki ndeki adamı bi,le bilmiyomEvet, bakma avatarımdaki şahsın başka takımda olduğundan kıymetini bilemedik.
ee sordunmu google amcaya emrekardeşim
Altın Kızlar (Nigar-Zuhal-Zahide)
Bence bunların arasından tek çok içten gelen Zuhal diğerleri de iticinin birkaç tık altı.
tamam peki..Baktım ama bir şey anlayamadım pek. Sonra detaylı olarak incelerim belki.
Benimki onlardan değil Sihirli Annem ve bu programla bana çok samimi geldi.hep ben foxta zuhal topalla izdivaçı seyrederdim..hep bende severim zuhalı
Gerek program gerek dizilerde.Aynen, Zuhal hepsinden daha farklı duruyor ekranda.
Benimki onlardan değil Sihirli Annem ve bu programla bana çok samimi geldi.
sihirlia nnemde süper oynamıştı guzelsdiBenimki onlardan değil Sihirli Annem ve bu programla bana çok samimi geldi.
Gerek program gerek dizilerde.
selenadavardıSihirli Annem izlemeye başladım, orada da çok iyi Zuhal.
selenadavardı
genış ailedizisiAynen. Selena, Sihirli Annem, Avrupa Avrupa..
genış ailedizisi
Bence mü kem mel.Sihirli Annem izlemeye başladım, orada da çok iyi Zuhal.
Aynen.sihirlia nnemde süper oynamıştı guzelsdi
Şimdi de iyi almıyor ki Demet ve Alişan bile daha fazla alıyor. Listeye giriyor mu onu bile bilmiyorumO zaman Didem Arslan Yılmaz'a el fatiha diyelim şimdiden.
Zuhalle iyi arkadaşlar