Bu olaydan hiç haberim yok.evet 2012 senesinde muge ya ben y onlar demiş atvden göndermiş
Bu olaydan hiç haberim yok.evet 2012 senesinde muge ya ben y onlar demiş atvden göndermiş
Bu dediklerim Tv 8 i acun satın almadan önceyditv 8 dede vardı sanırsam okan seda mehmet ali erbil..seda sayanda düşmüştü küçük kanallara ..beyuaz tv gibi..medya baskısı olmasaydı
Neden ya?
biliyorum..bahsettiğim büyüklereden kuçukknalara duştulerBu dediklerim Tv 8 i acun satın almadan önceydi
onuda google amcaya sorBu olaydan hiç haberim yok.
Sen de arama motoruna benim gibi hitap ediyorsun.onuda google amcaya sor
aynen valla aynen heheSen de arama motoruna benim gibi hitap ediyorsun.
ee sordunmu google amcaya emrekardeşimHangi konuda destek çıkmış 😱
Altın Kızlar (Nigar-Zuhal-Zahide)Zuhal, Müge, Zahide çok iyi arkadaş.
atv fox kanal d ..rakıp kanalardan dostluk...zamanında seda lerzan hep kavgalıydıAltın Kızlar (Nigar-Zuhal-Zahide)
Hafızam beni yanıltmıyorsa o zamanlar Lerzan hâl ve hareketleriyle Seda'ya benzeme çabası içindeydi.atv fox kanal d ..rakıp kanalardan dostluk...zamanında seda lerzan hep kavgalıydı
kısa sürede de olsa rakıpolmayı başarmış...show tv ve foxta da sabah programları yapardı...beyaz tvdede sedanın taklıdı yapmış..lerzan sedada show tvde barıştı 2018de ..lerzan sedaya benzeme cabasuı içindeydi,Hafızam beni yanıltmıyorsa o zamanlar Lerzan hâl ve hareketleriyle Seda'ya benzeme çabası içindeydi.
Sonuç olarak Aynı fikirdeyizkısa sürede de olsa rakıpolmayı başarmış...show tv ve foxta da sabah programları yapardı...beyaz tvdede sedanın taklıdı yapmış..lerzan sedada show tvde barıştı 2018de ..lerzan sedaya benzeme cabasuı içindeydi,
aynen öyle kardeşimnSonuç olarak Aynı fikirdeyiz
Hangi takımlısın?aynen öyle kardeşimn
takım tutmuyorum sen hangitakımlısın..eskiden gslıydımHangi takımlısın?
Bence bunların arasından tek çok içten gelen Zuhal diğerleri de iticinin birkaç tık altı.Sevmiyorum Esra'yı. İtici.
hep ben foxta zuhal topalla izdivaçı seyrederdim..hep bende severim zuhalıBence bunların arasından tek çok içten gelen Zuhal diğerleri de iticinin birkaç tık altı.
Avatardan belli oluyor mu? 😍takım tutmuyorum sen hangitakımlısın..eskiden gslıydım
fenerlisinmi..son kararım gsAvatardan belli oluyor mu? 😍
Hem tutmuyorum dedin,sonra gs dedin.Son kararın nedir?