İzledim şimdi de daha yeni çıktım Nigar ne alaka şimdi de onu anlayamadım.
İzledim şimdi de daha yeni çıktım Nigar ne alaka şimdi de onu anlayamadım.
İşte arkadaşlık bir de rakip olmayınca daha da içten geliyor.
İsimleri karıştırmış.İzledim şimdi de daha yeni çıktım Nigar ne alaka şimdi de onu anlayamadım.
İşte arkadaşlık bir de rakip olmayınca daha da içten geliyor.
Neyse tam anlayamamışım herhalde dışarda izleyince tabi neyse bakarım evde de kadının adı Songül değil mi ben Songül Karlı'dan bahsediyorlar zannediyordum.İsimleri karıştırmış.
Neyse tam anlayamamışım herhalde dışarda izleyince tabi neyse bakarım evde de kadının adı Songül değil mi ben Songül Karlı'dan bahsediyorlar zannediyordum.
Bilmez miyim Müge'nin her yeni sezonunda mutlaka gönderiyorlar birbirlerine hayırlı olsun mesajları,çiçekler.Zuhal, Müge, Zahide çok iyi arkadaş.
Ben de karıştırıyor derken ismini yanlış söylemiş anlamında zannettim. Neyse ya sonunda anlamış oldum.Songül Karlı ile Müge Anlı'yı karıştırıyor, Müge Anlı diyeceğine de Nigar Kanlı diyor.
aralarında esra eksik...zahideyide severim ben..yani esra erol..Bilmez miyim Müge'nin her yeni sezonunda mutlaka gönderiyorlar birbirlerine hayırlı olsun mesajları,çiçekler.
Ben Esra ile çok yakın değiller diye biliyorum yani öyle tahmin ediyorum.aralarında esra eksik...zahideyide severim ben..yani esra erol..
aralarında esra eksik...zahideyide severim ben..yani esra erol..
Ben Esra ile çok yakın değiller diye biliyorum yani öyle tahmin ediyorum.
müge serapı gönderdi zamanında ..esrayı gönderemez gücü yetmez..esra yı neden göndersinki..esra zuhal onun kocaları ıngtegramdan birbirine desteklenmişlerMüge keşke Esra'yı göndertse ATV'den.
esra nın kocası zuhale destek çımış..buzlar erimiş diye okudum...müge serapı göndermişti..muge esra yı gönderemezMüge keşke Esra'yı göndertse ATV'den.
esra nın kocası zuhale destek çımış..buzlar erimiş diye okudum...müge serapı göndermişti..muge esra yı gönderemez
müge serapı gönderdi zamanında ..esrayı gönderemez gücü yetmez..esra yı neden göndersinki..esra zuhal onun kocaları ıngtegramdan birbirine desteklenmişler
google sor ....araştır burda bişley yazamamHangi konuda destek çıkmış 😱
evet 2012 senesinde muge ya ben y onlar demiş atvden göndermişSerap'ı ATV'den Müge mi gönderdi? 😱
Neden ya?Müge keşke Esra'yı göndertse ATV'den.
google sor ....araştır burda bişley yazamam