Lyon'dan Büyük Sürpriz!

Sizce Hangi Takım Tur Atlar?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
...

8tp9tnimh6w41.jpg
Lan @Tolstoyevski , @Sherlock @MasacRE yi üzmeye ne hakkınız var.

Fernandinho-Mahrez değişikliğiyle normal taktiğine döndü City. Ne gerek vardı bu değişikliğe Kel hocam, iyiydik böyle ya :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Totem modunu açmışsın yine :A
Ters x ters totem tekniği ile City’i destekliyorum şu an, sanki Lyon lehine totem yapıyormuş gibi kandırarak. :A

City-Münih maçını izlemek ve İngilizlerin Alman disiplini karşısında perişan olduğunu görmek istiyorum...

Ters x ters totem tekniği ile City’i destekliyorum şu an, sanki Lyon lehine totem yapıyormuş gibi kandırarak. :A

City-Münih maçını izlemek ve İngilizlerin Alman disiplini karşısında perişan olduğunu görmek istiyorum...
Oh maşallah totemde çığır açmışsın resmen. Totemception uygular hale gelmişsin artık :A

De Bruyne bu isteğine yetişti...

• Harika
Reactions: Tolstoyevski

Allah'ın haini seni. 😡 Bir insanın Münih vs City istemek için tek sebebi İngiliz disiplini vs Alman disiplini mücadelesine şahitlik etme arzusu olmalı. :A :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
AHAHAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAH