@Sherlock beyciğimin kelden "Pep Hocam" diye bahsetmesi yaraladı beni...
Totem modunu açmışsın yineŞimdi maçı açıyorum günler sonra nihayet şartlar hazır. Şov başlasın nescafe gold eşliğinde şekersiz sütsüz zift gibi goller göreceğiz Lyon kalesinde. @MasacRE
Ters x ters totem tekniği ile City’i destekliyorum şu an, sanki Lyon lehine totem yapıyormuş gibi kandırarak.Totem modunu açmışsın yine
Oh maşallah totemde çığır açmışsın resmen. Totemception uygular hale gelmişsin artıkTers x ters totem tekniği ile City’i destekliyorum şu an, sanki Lyon lehine totem yapıyormuş gibi kandırarak.
City-Münih maçını izlemek ve İngilizlerin Alman disiplini karşısında perişan olduğunu görmek istiyorum...
Allah'ın haini seni. 😡 Bir insanın Münih vs City istemek için tek sebebi İngiliz disiplini vs Alman disiplini mücadelesine şahitlik etme arzusu olmalı.Ters x ters totem tekniği ile City’i destekliyorum şu an, sanki Lyon lehine totem yapıyormuş gibi kandırarak.
City-Münih maçını izlemek ve İngilizlerin Alman disiplini karşısında perişan olduğunu görmek istiyorum...
Sen de mi hain oldun be... @Maskeli Fedai Şerlok beyciğimin hesabından çıkar mısın lütfen...Oyyyyy işte beyin bu, işte atak bu, çok güzel gol...
Goller nescafesine şeker olarak dönecek.Şimdi maçı açıyorum günler sonra nihayet şartlar hazır. Şov başlasın nescafe gold eşliğinde şekersiz sütsüz zift gibi goller göreceğiz Lyon kalesinde. @MasacRE