Konuya ekledim, teşekkür ediyorum.
Ne zaman bir İngiliz takımıyla eşleşsem dripling şov yapıyorlar, hele ManU kafayı yediriyor, EA sonuçta Premier Lig ile işbirliği yaptığı için biraz torpil geçiyor bence
Çeyrek Final'e gelince Loser Kel'e bir şeyler oluyor Şerlok beyciğimDeğişik, çok değişik şeyler oluyor.
Rica ederim,ortağım.Konuya ekledim, teşekkür ediyorum.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Tam buraya şu ana kadar City'de bir numara yok. Maç böyle devam ederse Lyon bir gol sıkıştırıp sürpriz yapabilir diyecektim. O anda gol geldi Lyon'dan. Yalnız cidden çok kötü City. Bu maçı döndürüp turu geçse bile bu halde Bayern'in karşısına çıkarlarsa Bayern çok fena rencide eder bu takımı.
Sakın Büyü yapmış olmasınlar @Sherlock 😂Çeyrek Final'e gelince Loser Kel'e bir şeyler oluyor Şerlok beyciğim
Çeyrek Final'e gelince Loser Kel'e bir şeyler oluyor Şerlok beyciğim
Sanırım Lyon'un sistemine çok benzer bir 3-5-2 ile çıkmış Şerlok beyciğim. Yani senin oynattığın futbol belli. İleride kalabalık olacağın normal 4-3-3 falan varken niye böyle bir taktik tercih edersin ki? Çeyrek Final gelince kafa gidiyor sanırım bu adamda ya başka açıklaması yokGitmiş yine değişik denemeler yapmış Utku beyciğim, oyunu da etkisizleşmiş bence bu yüzden. Fernandinho-Laporte ikilisini bozmuş, 19 yaşındaki Eric García‘yı koymuş stopere. Zaten o kaçırdı sanırım adamı.
Malum görselimizi ekleyelim.Gitmiş yine değişik denemeler yapmış Utku beyciğim, oyunu da etkisizleşmiş bence bu yüzden. Fernandinho-Laporte ikilisini bozmuş, 19 yaşındaki Eric García‘yı koymuş stopere. Zaten o kaçırdı sanırım adamı.
Sanırım Lyon'un sistemine çok benzer bir 3-5-2 ile çıkmış Şerlok beyciğim. Yani senin oynattığın futbol belli. İleride kalabalık olacağın normal 4-3-3 falan varken niye böyle bir taktik tercih edersin ki? Çeyrek Final gelince kafa gidiyor sanırım bu adamda ya başka açıklaması yok
Bayern'in karşısına çıkıp rezil olmaktansa 1-0 Lyon yenilgisi daha mantıklı bir tercih olabilir gerçekten Şerlok beyciğimKimse tam olarak nasıl bir diziliş ve taktik ile çıktığını çözememiş Utku beyciğim, çeyrek finale gelince yapıyor böyle denemeler sonra turu veriyor dediğiniz gibi. Acaba dün 8 tane yiyen eski takımını görünce eleneyim mi dedi peşinen.
Kel oku bunu...Fernandinho-Laporte stoper ikilisine dönüp, Foden’ı oyuna alır çevirir bu maçı Pep hocam...
...Fernandinho-Laporte stoper ikilisine dönüp, Foden’ı oyuna alır çevirir bu maçı Pep hocam...