bende öyle olur diyordum ama son bir kaç bölüm yaptıklarına bakınca hiç ümidim yok
bende öyle olur diyordum ama son bir kaç bölüm yaptıklarına bakınca hiç ümidim yok
Kendini açık etse kovucaklar ayollbende öyle olur diyordum ama son bir kaç bölüm yaptıklarına bakınca hiç ümidim yokçocuk bakmak saftirirk dan ın sözlerini dikkate almak silik ellanın peşinden koşturmak bu tarz şeyler bir tanrıçaya yakışırmı
bu kabil kim ben onu çıkaramadım teğmen pierce için kane dememişmiydi luciferKendini açık etse kovucaklar ayoll
Ama bakalım belli olur nasılsa Kabil ile ortak çıkmasında
Kabil çıktı o adambu kabil kim ben onu çıkaramadım teğmen pierce için kane dememişmiydi lucifer
peki habil kim o da lucifermi ?Kabil çıktı o adamHabil Kabil olayı varya
Aaa bilmiyorumki dizide Kabil nasıl işlenicek . Supernaturalda işlenmişti Kabil olayı ama bu dizide farklı işlenir galibapeki habil kim o da lucifermi ?
ben süper portakal izlemediğim için habil kabil olayına uzağım sadece kane dediğini duydum kane kabilse birde habil olmalıAaa bilmiyorumki dizide Kabil nasıl işlenicek . Supernaturalda işlenmişti Kabil olayı ama bu dizide farklı işlenir galiba@Forumdash
Senin izlediğin sitede yanlış yazmışlar olabilir dizimagta izledim ben kabil dedi ama Supernaturalda Kabil tek taklıyordu @Forumdashben süper portakal izlemediğim için habil kabil olayına uzağım sadece kane dediğini duydum kane kabilse birde habil olmalı
dizilab da izlemiştim orda çeviri kane şeklindeydiSenin izlediğin sitede yanlış yazmışlar olabilir dizimagta izledim ben kabil dedi ama Supernaturalda Kabil tek taklıyordu @Forumdash
Burada da tekmi takılır yoksa Habile Luciferimi koyarlar bilemiyorum cnm ama o adam karıştırıcak diziyi
Bence Dizimag doğru çeviri yapmıştır çünkü bu Kabil olayı Supernaturalda da işlendiği için Luciferede almışlar demek hem kane ne ayolldizilab da izlemiştim orda çeviri kane şeklindeydi@Forumdash da şimdi başka bir siteden izlemiştir ne habil ne kane onun ismi cafer' diyebilirçeviri farklılıkları insanı yanlış yoruma yöneltiyor
olabilir dediğin ben çevirmenin tuzağına düşmüş olabilirimBence Dizimag doğru çeviri yapmıştır çünkü bu Kabil olayı Supernaturalda da işlendiği için Luciferede almışlar demek hem kane ne ayoll@Forumdash
Hahaha aa tamam cicili bicili rüyalar cnm ne zaman uyursan artıkolabilir dediğin ben çevirmenin tuzağına düşmüş olabilirim
vikings izlemeye gidiyorum cicili bicili gudnayt @Çiğdem-
üç beş bölüm sonra kesin uyurumHahaha aa tamam cicili bicili rüyalar cnm ne zaman uyursan artık
Benim izlediğim sitede de Kane diyordu. O site baştan aşaği yalan resmendizilab da izlemiştim orda çeviri kane şeklindeydi@Forumdash da şimdi başka bir siteden izlemiştir ne habil ne kane onun ismi cafer' diyebilirçeviri farklılıkları insanı yanlış yoruma yöneltiyor
evet Cain=Kane=KABİL
evet Cain=Kane=KABİL
Doğrusu Kabil de işte diğer siteler onu farklı yazılarla yazmışlar sanırım yoksa hepsinin çıktığı yol burası
Doğrusu Kabil de işte diğer siteler onu farklı yazılarla yazmışlar sanırım yoksa hepsinin çıktığı yol burası
sonunda dön dolaş bütün yollar kabile çıkıyor desenizeevet Cain=Kane=KABİL
charlotte un içine tanrıça girsin tekrar böylece iblisin yokluğunu hissetmeyiz
12.Bölüm Kabilin ortaya çıkmasıyla son 2 bölümdür dizi toparladı @destere nin İblis kadınıda vardıİlk sezonda da polisiye kısımlarını çok sevmezdim ama Luciferın komedisiyle iyi yol tutturmuşlardi. Bu sene neden böyle oldu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?