FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

Ben ilk bölüm yorumlarımda demiştim o kadın numara yapıyor bakın görürsünüz gittiği yok
@Forumdash
bende öyle olur diyordum ama son bir kaç bölüm yaptıklarına bakınca hiç ümidim yok
çocuk bakmak saftirirk dan ın sözlerini dikkate almak silik ellanın peşinden koşturmak bu tarz şeyler bir tanrıçaya yakışırmı

Kendini açık etse kovucaklar ayoll

Ama bakalım belli olur nasılsa Kabil ile ortak çıkmasında

ben süper portakal izlemediğim için habil kabil olayına uzağım sadece kane dediğini duydum kane kabilse birde habil olmalı
Senin izlediğin sitede yanlış yazmışlar olabilir dizimagta izledim ben kabil dedi ama Supernaturalda Kabil tek taklıyordu @Forumdash

Burada da tekmi takılır yoksa Habile Luciferimi koyarlar bilemiyorum cnm ama o adam karıştırıcak diziyi

dizilab da izlemiştim orda çeviri kane şeklindeydi
@Forumdash da şimdi başka bir siteden izlemiştir ne habil ne kane onun ismi cafer' diyebilir
çeviri farklılıkları insanı yanlış yoruma yöneltiyor

@Forumdash da şimdi başka bir siteden izlemiştir ne habil ne kane onun ismi cafer' diyebilir
Bence Dizimag doğru çeviri yapmıştır çünkü bu Kabil olayı Supernaturalda da işlendiği için Luciferede almışlar demek hem kane ne ayoll
@Forumdash

Benim izlediğim sitede de Kane diyordu. O site baştan aşaği yalan resmen
Kane aslında Cain diye yazılıyormuş. Kısaca Adem ve Havvan'ın oğullarından birisi
@Çiğdem-

charlotte un içine tanrıça girsin tekrar böylece iblisin yokluğunu hissetmeyiz
İlk sezonda da polisiye kısımlarını çok sevmezdim ama Luciferın komedisiyle iyi yol tutturmuşlardi. Bu sene neden böyle oldu bilemedim
12.Bölüm Kabilin ortaya çıkmasıyla son 2 bölümdür dizi toparladı @destere nin İblis kadınıda vardı

Kabil çıktı ortayada senin kanatlarını ben vermedim şeytan yüzünü ben almadım diyor kim ayoll bu
En azından yeni birisi daha olması heyecanı sürdürüyor

İblis kadında Dedektifin kapılarına bıçak atarak antraman yapıyor bir bıçakta yanlıslıkla dedektif kadına fırlatsa kurtulsak

ben hemen bu diziye ve filmlere dalayım @Çiğdem- sana cicili bicili rüyalar

ben burda oyalandıkça dizilerim bekliyor siz arayı açmaya başladınız @Forumdash la birlikte size yetişmem lazım