FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

Ben ilk bölüm yorumlarımda demiştim o kadın numara yapıyor bakın görürsünüz gittiği yok
:A :A :A @Forumdash
bende öyle olur diyordum ama son bir kaç bölüm yaptıklarına bakınca hiç ümidim yok :) çocuk bakmak saftirirk dan ın sözlerini dikkate almak silik ellanın peşinden koşturmak bu tarz şeyler bir tanrıçaya yakışırmı :)

bende öyle olur diyordum ama son bir kaç bölüm yaptıklarına bakınca hiç ümidim yok :) çocuk bakmak saftirirk dan ın sözlerini dikkate almak silik ellanın peşinden koşturmak bu tarz şeyler bir tanrıçaya yakışırmı :)
Kendini açık etse kovucaklar ayoll :F

Ama bakalım belli olur nasılsa Kabil ile ortak çıkmasında :A

ben süper portakal izlemediğim için habil kabil olayına uzağım sadece kane dediğini duydum kane kabilse birde habil olmalı :)
Senin izlediğin sitede yanlış yazmışlar olabilir dizimagta izledim ben kabil dedi ama Supernaturalda Kabil tek taklıyordu @Forumdash :F

Burada da tekmi takılır yoksa Habile Luciferimi koyarlar bilemiyorum cnm ama o adam karıştırıcak diziyi :A

Senin izlediğin sitede yanlış yazmışlar olabilir dizimagta izledim ben kabil dedi ama Supernaturalda Kabil tek taklıyordu @Forumdash :F

Burada da tekmi takılır yoksa Habile Luciferimi koyarlar bilemiyorum cnm ama o adam karıştırıcak diziyi :A
dizilab da izlemiştim orda çeviri kane şeklindeydi :) @Forumdash da şimdi başka bir siteden izlemiştir ne habil ne kane onun ismi cafer' diyebilir:) çeviri farklılıkları insanı yanlış yoruma yöneltiyor :)

dizilab da izlemiştim orda çeviri kane şeklindeydi :) @Forumdash da şimdi başka bir siteden izlemiştir ne habil ne kane onun ismi cafer' diyebilir:) çeviri farklılıkları insanı yanlış yoruma yöneltiyor :)
Bence Dizimag doğru çeviri yapmıştır çünkü bu Kabil olayı Supernaturalda da işlendiği için Luciferede almışlar demek hem kane ne ayoll :F @Forumdash
BypOrV.png

Benim izlediğim sitede de Kane diyordu. O site baştan aşaği yalan resmen :X Kane aslında Cain diye yazılıyormuş. Kısaca Adem ve Havvan'ın oğullarından birisi :X @Çiğdem-

charlotte un içine tanrıça girsin tekrar böylece iblisin yokluğunu hissetmeyiz :)
İlk sezonda da polisiye kısımlarını çok sevmezdim ama Luciferın komedisiyle iyi yol tutturmuşlardi. Bu sene neden böyle oldu bilemedim:(
12.Bölüm Kabilin ortaya çıkmasıyla son 2 bölümdür dizi toparladı @destere nin İblis kadınıda vardı :A :A :A

Kabil çıktı ortayada senin kanatlarını ben vermedim şeytan yüzünü ben almadım diyor kim ayoll bu :F En azından yeni birisi daha olması heyecanı sürdürüyor :A
İblis kadında Dedektifin kapılarına bıçak atarak antraman yapıyor bir bıçakta yanlıslıkla dedektif kadına fırlatsa kurtulsak :A :A :A

ben hemen bu diziye ve filmlere dalayım @Çiğdem- sana cicili bicili rüyalar :)
ben burda oyalandıkça dizilerim bekliyor siz arayı açmaya başladınız @Forumdash la birlikte size yetişmem lazım :)