FOX Lucifer - 3. Sezon Yorumları

S03B10

Ayy nolur Cloe melek filan olsun da polisiye bölümler azalsın. Çok sıkılmaya başladım diziye ve polisiyenin oldugu ölümlerde
@Çiğdem- @destere

Yeni polis Habil yada Kabil (hep kariştiriyorum) Neyse işte ondan birisi çıktı
Sinnerman denen adam neyin fesi peki? Kuçukken de fotosu varmiş. Evlatlık mı almiş

Lucifer bıçaği sokup öldürdükten sonra beklediği anlar güldürdü

7.5/10

Öyle manyaklar yetiştirmiş işte

Sonunda güçleri olan bir rakip geldi diziye Lucifer ile atışmaya başlarsalar tadından yenmez

Öyle manyaklar yetiştirmiş işte

Sonunda güçleri olan bir rakip geldi diziye Lucifer ile atışmaya başlarsalar tadından yenmez
Bunların super guçleri SPN'deki gibi değil ya
Lucifer bi kere olsun parmak şıklatıp kimseyi yere sermedi hatırladiğim kadarıyla
Hep tuttu havaya kaldırdı

bide bunların başka çekişmesi aşk üzerine olcak

Dedektif kadın
ee bu tam fantastik doğa üstü değilki komedi üzerine hatta asıl türü polisiye işte

Dedektif kadın
ee bu tam fantastik doğa üstü değilki komedi üzerine hatta asıl türü polisiye işte
SPN'de de komedi oluyor
Luciferdaki komedide kahkahalara boğmuyor yani
Bence polis merkezini patlatsınlar hepsi cennete filan gitsin. Lucifer cehenneme tabi. Luciferın ordan kaçısını filan izleyelim

3x4. Bölüm

başları sıkıcıydı
sadece lucifer ın teğmen pierce in chloe için vurulduğunu gördükten sonraki kıskançlık krizi güzeldi cinnet geçirdi adam
ama chloe için değer

birde amanediel in lucifer a benzeme çabaları komediydi
kendini karakolda buldu morcivert vatandaş...
maze yoktu ve charlotte yoktu yokluklarıda arandı

3x5 . Bölüm

harikaydı .) nedeni spoiler içinde

charlotte um gelmişti , çok sevindim ama benim charlotte olmadığını görünce üzüldüm, biz çılğın tanrıçaya aşıktık
birde cehennemden kurtulmak için iyilik yapma çabalarına girmişki hiç tanrıçaya yakışmayan şeyler

ama son sahnede lucifer annesini özlediğini söylediğinde charlotte dan şüphelenmeye başladım , kadın numaramı çekiyor acaba? lucifer ın kendisine olan sevgisini görmek için öyle bir kurnazlık düşünebilir

yorumların benim yorumlarımla birebir örtüşüyor harikasın hogatha
demekki heryer dark değil
burda daha bir muhteşem özet çıkarıyorsun

3x6. Bölüm

güzeldi bölüm chloe nun yaşgünüydü, luciferin sürprizi ilginçti

@Çiğdem- şöyle bir yaşgünü partisi istermiydin

luciferle ella nın los angeles macerası güzel geçti luciferin çakma karısı candy i de görmüş olduk

sizin 6.,7.,8., bölüm yorumları nerde @Çiğdem- @Forumdash ?

Geç izlediğim için yorum yapmamiştim
Zamanlama bir değildi.Sen geldiğin hafta izledik işte

3x7. Bölüm

güzeldi bölüm ... lindanın kocası gazeteci reese luciferla oynadığı köşe kapmaca sahneler tam seyirlikti
işkence fantazisinde kullanılan karpuz bamyalar olaya renk kattı

son anda vatandaş yine hastanede uyanıyordu ama hastane dışına çıktığında kameralar cehennemi gösteriyordu sanırım reese cehenneme gitti gibi

maze tek sahnede çıktı o kadarla bile mutlu olduk reese i evirip çevirip döverken muhteşemdi
charlotte bu bölüm yoktu malesef

Geç izlediğim için yorum yapmamiştim
Zamanlama bir değildi.Sen geldiğin hafta izledik işte
bir günde size yetiştim gibi şurda 3 bölüm kaldı
izlemekte acele ettinizde başınız göğemi erdi

Valla çamur göruntuyle izledim hep @Çiğdem- yüzünden
Yoksa altyazı düşmesiini beklicektım. Sen de DARK'ı bitirdin bak bakim kafan tavana değiyor mu

Valla çamur göruntuyle izledim hep @Çiğdem- yüzünden
Yoksa altyazı düşmesiini beklicektım. Sen de DARK'ı bitirdin bak bakim kafan tavana değiyor mu
çoktan değdi bile
senin şu an darkta yaşadığın eziyeti düşünüp eski cefalı günlerimi yad ediyorum büyük bir mutlulukla
)

çoktan değdi bile
senin şu an darkta yaşadığın eziyeti düşünüp eski cefalı günlerimi yad ediyorum büyük bir mutlulukla
)
Yok Lucifer daha eziyetli
Bu sezon pek sevmedim Luciferı. Darktaki gizem bilim kurgu bana yetiyor

Yok Lucifer daha eziyetli
Bu sezon pek sevmedim Luciferı. Darktaki gizem bilim kurgu bana yetiyor
@Çiğdem- in anladığı gibi, beyaz donlu oğlan, yeşil başlı ördeğe tokat atarken süpürge saçlı kız kabak kafalı adama pandik attı şeklinde anlıyorsan konuyu, yaşadığın ıstıraba değmez

Aaa tabi bu diziye daha hakimim Darkı henüz çözemedim

Böyle parti istemem ayoll bune ne babam vurur o adamı

6-7-8- kimse yorum yapmayınca bende yapasım gelmedi
9- ve 10 çbölüm yorumlarım var ama @Forumdash gelince son 2 bölümü yine yorumlamıştık

hogatha geç kaldın
ben şimdi çıkıyorum akşama görüşürüz

bu arada profilimde sana hediye gönderdim
bir teşekür edersin artık