FOX Lucifer - 2. Sezon Yorumları

Ben biraz ara vereceğim sanırım. 7-8 de güzel giderse tekrar başlarım. beklediğim gibi gitmiyor dizi
aaa bu sezona gayet iyi başladık bence 1.sezon gibi sadece polisiyeden olusmuyor luciferin annesi sayesinde

aaa bu sezona gayet iyi başladık bence 1.sezon gibi sadece polisiyeden olusmuyor luciferin annesi sayesinde
Ne bileyim daha farklı şeyler bekliyordum annesi ortaya çıkınca. Böyle olmadı sanki
Biraz beklemek en iyisi olacak

S02B04

Ohh be güzel bir bölüm gördük polisiyesi azdı
@Çiğdem- bu bölüm tam senlik

Uriel denen herif ölmeseydi keşke. Diziye tempo katti ama erken gitti. Melekler ölünce demek ne cennet ne cehenneme gidiyormuş😛 arafta kaldıya bağlasınlar da tekrar gelsin

Dövüşler muhteşemdi. Mazeeki harikaydın kızım
Bizde de böyle dövüşebilen bir kadın olsa
Son sahnede Lucifer karakteri yaşadı
Uriel'i öldürdüğü zaman bi şaşirdim çünkü onun gibi abisi öldürdü laan diyerek düşğndüğüm için
Yoksa kötü bir karakter gitmiş bize ne?

8.5/10

4.bölüm evet üst düzey güzel bir bölümdü @Forumdash

Uriel gibi diğer büyük melekelrde gerekiyordu diziye bölüme büyük hareketlilik kattı ama hemen ölmesi iyi olmadı acaba michael gabriel falanda diziye gelirmi @Forumdash malum michael ile lucifer anlaşamıyordu

Melek karakteri olarak mı yoksa oynayan oyuncu olarak mı? Spn ile aynı gideceğini sanmam o zaman Tanrının kız kardeşi de gelsin görumcesini yani Lucifer'ın anasıyla kavga etsin

Melek karakteri olarak mı yoksa oynayan oyuncu olarak mı? Spn ile aynı gideceğini sanmam o zaman Tanrının kız kardeşi de gelsin görumcesini yani Lucifer'ın anasıyla kavga etsin
ayy yok ayoll karakter olarak diyorum zaten michael tanrının uslu çocuğu luciferde yaramaz çocuğu olarak biliniyor bu yüzden karşı karşıya kalıyorlar lucifer annesini hapis edemiyor o sözünden caydı tanrıda michaeli görevlendirip dünyaya gönderebilir dizi uçar vlla

S02B05

Polisiye olayı bayıktı ama Lucifer sahneleri ve sonu harikaydı.
özellikle son sahnede psikolaga Lucifer'ın gerçek yüzünü göstermesi. Kadın kaşındı ama
O Sahneyi geri alıp durdum
Sanırım o Lucifer'ı oynayan adam değidli. Çünkü çok değişikti

Maze de yüzünün yarısını cadılar bayramı diyerekten gösterdi
Anne de alttan alttan Amediale midir nedir onu işliyor

8/10 ama sonu kesinlikle 9/10'luğu hak ediyor

5. BÖLÜM @Forumdash aa bu arada bırak poldırak izlemeyi lucifere geç bir an önce @destere

spoi yorumum
polisiyesi çok ağırdı evet ama luciferin son sahnesi bölüme bedeldi bence süpernaturalda bile meleklerin gerçek görünümü gösterilmiyordu değilmi ışık görünüyorud falan @Forumdash
diğer dünyada luciferin nasıl göründüğünü gördük bedensiz şekilde yanı

Evet Sam cehennemde işgence gördüğğnde de görünmemişlerdi

Evet Sam cehennemde işgence gördüğğnde de görünmemişlerdi
süpernaturalda dikkat ediyorsan cnm luciferin o şarısın adam bedeni daha kullanamıyor ama sam ile kafesteyken geçen sezon hala o şarısın bedeniyle karşımıza çıktı yani şeytan görüntüsü olayı süpernaturalda gerek görülmedi demekki

İkisinin de yapımcısı aynı o yuzden spnde kullanılmasını istemiyorlardır? Fox iptal ederse eğer diziyi CWye geçer

İkisinin de yapımcısı aynı o yuzden spnde kullanılmasını istemiyorlardır? Fox iptal ederse eğer diziyi CWye geçer
ayy inş cw e geçerse fantastik olayları daha artar

SÜPERGİRL CW E GELDİ ilk sezondan çok farklı bir duruma büründü fantastik anlamda

6.bölüm az sıkıcı geçti gibi sanki @Forumdash

piskolog kadın ile ibli kadın arasında geçti bölüm bunlar yakında yakınlaşırlar bile hahaha

luciferin annesi tekrar aktif olmalı konu ona dönmeli tekrar bence

S02B06
Ben çok sıkılmadım ama nedense bölüm uzun gibi @Çiğdem-

Bence psikolog kadınla Maze sahneleri çok guzeldi. Bende hissettim yakınlaşirlar. Olsun yakıştırdım ben. Maze eve ekmek de getirir artık

Dan ile Lucifer damanlaştilar. Lucifer ilk bölümlerde 3lü yapmişti ya bugun yarın Dan'le bi parti sonrası onlarda yakınlaşir

Dedektif'e bölüm sonu üzüldüm. O yumurtalı ekmeği de gözümüze sokarak karnımı açıktırdılar pislikler
8/10

Aslında lucifer o dedektif polis iş birliği güzeldi ama çok yoğundu polisiye yönü biraz bunaldım belkide luciferi lıştık dedektif kadınla görmeye ondanda olabilir

S02B07

Bıcak konusunu cabuk kapattılar sanki
bir bölüm daha gitseydi iyi olurdu.
7.8/10

7.bölüm @Forumdash
@Forumdash bıçak konusu daha yeni bşlıyor ayoll ne kapanması görmedinmi son sahneyi bıçak luciferi etkisi altına aldı annei onu gördüğü için gitti luciferin başı belada 😱