bende 10 bölüm sanıyordum hatta bu bölümü açarken çekinerek açtım dedim şimdi final falan yazar içine ederler işinBen 10 sanıyordum ama geçen baktiğimda imdb'de 13 yazıyordu. İnş 13dür
yeni sezon onayı almışmıydı dizi ?
bende 10 bölüm sanıyordum hatta bu bölümü açarken çekinerek açtım dedim şimdi final falan yazar içine ederler işinBen 10 sanıyordum ama geçen baktiğimda imdb'de 13 yazıyordu. İnş 13dür
Rahat olun alır bu dizi.bende 10 bölüm sanıyordum hatta bu bölümü açarken çekinerek açtım dedim şimdi final falan yazar içine ederler işinneyseki son değil heralde sezon finali yazmamışlar bölümde13 de yetmez ama yinede iyi sayılır çok çabuk bitiriyorlar ya bunuda pll gibi 25 bölüm yapsalar muhteşem olurdu
bayılttılar onu ölümüş olma ihtimali yokYorum yapmaya üşeniyorum aylardır.
Herşeye rağmen, tüm nefretlerime rağmen o adam ölürse gerçekten üzülürüm, gerçi bayıldı felanda sonrası merak konusu.
Bence sezon onayı alır yaa.. lucifer reklamını çok iyi yapıyor. Adam bütün programlara katılıyor sempatikliğiyle sunucular ayılıp bayılıyor resmenbende 10 bölüm sanıyordum hatta bu bölümü açarken çekinerek açtım dedim şimdi final falan yazar içine ederler işinneyseki son değil heralde sezon finali yazmamışlar bölümde13 de yetmez ama yinede iyi sayılır çok çabuk bitiriyorlar ya bunuda pll gibi 25 bölüm yapsalar muhteşem olurdu
Bence sezon onayı alır yaa.. lucifer reklamını çok iyi yapıyor. Adam bütün programlara katılıyor sempatikliğiyle sunucular ayılıp bayılıyor resmenimdb puanımız çok iyi reytingte foxa göre iyiöpsün başına koysun
Ben güveniyorum dizimize. Onay alamazsa foxu kınarımforever da hayal kırıklığına uğradık onun için ben hala onay haberi gelene kadar rahat değilim
empire da vardı onuda izliyordun o da fox un değilmiydiBen güveniyorum dizimize. Onay alamazsa foxu kınarımgotham harici hiçbir dizisi izlemem gothama da beddua ederim
Doğru o da var ama 2.sezona alt yazı eksiliğinden dolayı bi türlü başlayamadım.empire da vardı onuda izliyordun o da fox un değilmiydi
Doğru o da var ama 2.sezona alt yazı eksiliğinden dolayı bi türlü başlayamadım.
Yazın izlicem(bu arada bunu da ekle listeye)
En fazla bölüm sayısı empire da 16 mı 24 mu?liste de yer kalmadı yavaş yavaş bir yerden başla artıkbilsem zamanında küçük bir not defterine yazacağıma 10 ortalı bir defterle başlardım işe)
ilk sezon 12 bölümdü ikinci sezon 18 bölüm falan çekmişler gibiEn fazla bölüm sayısı empire da 16 mı 24 mu?
İlk sezon izlemiştim zatenilk sezon 12 bölümdü ikinci sezon 18 bölüm falan çekmişler gibi
İlk sezon izlemiştim zaten
zenci kelek de maze yi görünce melekliği unutuyormuş11.bölüm @Forumdash harika bir bölümdü bence bunuda beğenmediysen işin zor senin
@destere
aaa özellikle son sahne harikaydı ayoll lucifer meğerse sadece dedektifin yanında savunmasız kalıyormuş onun yanında insanlaşıyor ama @destere bunu söylemişti @Forumdash şey demişti onun yanında öyle oluyor falan diye
aaa zenci melekle luciferin yanındakı kadın mutlulğa kavuştular @destere
amble bla bla bla sanırım amanadiel diyeceksin
Aynen o herif1x12. Bölüm
harikaydı, muhteşem bir bölümdü
lucifer ın chloe nun melek olacağını düşünerek kanatlarından şüphelenip gizlice kadının sırtını yoklamaya başladığı anlarda kahkaha attım
beyinsiz lucifer işi çözemedi chloe nun kendisini öldürmesi için birileri tarafından görevlendirildiğini düşünüyoroysaki sorunun cevabı basit kadına aşık olduğu için onun yanında zayıf kalıyor iştebundan başka olayın farklı bir sebebi yok
maze nin zenci kelek amanediel i öldürme girişimi başarısız oldu
bölüm sonundaki lucifer amanediel kavğası harikaydı ..
malcolm deyyusunun lucifer a kurduğu tuzak kötü oldu, ama adam harbiden şeytansa bunun üstesinden gelecektir
amble bla bla bla sanırım amanadiel diyeceksin) maze de az fingirdek değil görev icabıda olsa birileriyle yatmaktan pek çekinmiyor
@Çiğdem- hala izlememişsin 12. bölümü çok geriden gelip seni geçmişim yinebir an önce izle muhteşem bir bölümdü
@MEnes dizi listene bunuda ekle mutlaka kaçırılmayacak bir dizi
Vardı kafamda ilk başladığı zamanlar. Tabi yine zaman sıkıntısı oldu başlayamadım.1x12. Bölüm
harikaydı, muhteşem bir bölümdü
lucifer ın chloe nun melek olacağını düşünerek kanatlarından şüphelenip gizlice kadının sırtını yoklamaya başladığı anlarda kahkaha attım
beyinsiz lucifer işi çözemedi chloe nun kendisini öldürmesi için birileri tarafından görevlendirildiğini düşünüyoroysaki sorunun cevabı basit kadına aşık olduğu için onun yanında zayıf kalıyor iştebundan başka olayın farklı bir sebebi yok
maze nin zenci kelek amanediel i öldürme girişimi başarısız oldu
bölüm sonundaki lucifer amanediel kavğası harikaydı ..
malcolm deyyusunun lucifer a kurduğu tuzak kötü oldu, ama adam harbiden şeytansa bunun üstesinden gelecektir
amble bla bla bla sanırım amanadiel diyeceksin) maze de az fingirdek değil görev icabıda olsa birileriyle yatmaktan pek çekinmiyor
@Çiğdem- hala izlememişsin 12. bölümü çok geriden gelip seni geçmişim yinebir an önce izle muhteşem bir bölümdü
@MEnes dizi listene bunuda ekle mutlaka kaçırılmayacak bir dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?