Yok yanliş tarafa koydunhahah aa ona şaşırmam kesin kötü adamdır ayoll bu herif her diziden çıkıyor kötü adam olarak
Yok yanliş tarafa koydunhahah aa ona şaşırmam kesin kötü adamdır ayoll bu herif her diziden çıkıyor kötü adam olarak
ilk defa iyi olduğu bir diziyi duydum vllaYok yanliş tarafa koydun
Finalde çok çok çok ağlayacaksın.6.sezon 14.bölüm
Şahane bir bölümdü. Finale doğru tempo bayağı arttı. Sun ve Jin öldü. Hatta Sayid de öldü. Hurley - Jack - Sawyer - Kate hayatta ama kara duman John Locke başlarına bela olacak. Finali gerçekten merak ediyorum.
Ayy heyecan yaptım şimdiFinalde çok çok çok ağlayacaksın.
Sen biliyorsun yazmama ne hacet?
Lost'u ben de çok severim ama bir Breaking Bad değil. Aha da yazdım ve benden günah gitti.Ne diyeydim, Mr Robot mu diyeydim en iyi dizi?
Lost'u ben de çok severim ama bir Breaking Bad değil. Aha da yazdım ve benden günah gitti.(Şaka bir yana, her türlü tercihe saygımız sonsuz, ben sadece takılıyorum.)
Belki bu vesileyle @denizz19 Breaking Bad'i de izler. Tavsiye eder misin?
Kaç sezonLost'u ben de çok severim ama bir Breaking Bad değil. Aha da yazdım ve benden günah gitti.(Şaka bir yana, her türlü tercihe saygımız sonsuz, ben sadece takılıyorum.)
Belki bu vesileyle @denizz19 Breaking Bad'i de izler. Tavsiye eder misin?
5 sezon 62 bölüm, gelmiş geçmiş en büyük efsane. İnsan bağımlısı oluyor ve hemencecik bitiyor zaten, bölüm sayısı gözüne fazla gözükmesin yani.Kaç sezon
Lostu bitireyim ona geçerim belki bir inceleyeyim genel olarak5 sezon 62 bölüm, gelmiş geçmiş en büyük efsane. İnsan bağımlısı oluyor ve hemencecik bitiyor zaten, bölüm sayısı gözüne fazla gözükmesin yani.
Dizinin garip bir gizemi var, ta en baştaki başlangıç opening müziği bile öyle.Bu dizinin sadece 10 bölümünü izlemek icin basladik bakalim.
1.Bölüm
Fena bir giris olmadi, woaw dedirtmedi ama merak uyandirdi. Karakterleri yavastan tanimaya basladigimiz bir bölümdü. Ucak kismindaki sahneler güzeldi, yani sondaki. Onlari nasil bir tehlike bekliyor belli degil. O köpegin olayini merak ediyorum.
Breaking Bad, Kalifat kadar sevecegimi sanmiyorumDizinin garip bir gizemi var, ta en baştaki başlangıç opening müziği bile öyle.
Harika bir diziye başladın 10 bölümlük de olsa çok şanslısın keşke hafızamızı bu dizi konusunda silseler de yeniden başlasak...🚬
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?