Ben bir de şu ormanda tek başına dolaşan hatunu seviyorumSayid'in bizdeki yazılışı Seyit zaten. Aman işim gücüm yok hepsinin ismini aklımda mı tutcam
Ben bir de şu ormanda tek başına dolaşan hatunu seviyorumSayid'in bizdeki yazılışı Seyit zaten. Aman işim gücüm yok hepsinin ismini aklımda mı tutcam
Evet o da çok cool bir kadın, ilk zamanlarda deli sanıyordum ama dediği her şey bir bir oldu.Ben bir de şu ormanda tek başına dolaşan hatunu seviyorum
Spoiler verme ben 6x1 deyim6x6'ya geldim yorumu görünce hak verdim Allah aşkına bu Sun ile Jin ne zaman kavuşacak? Lan 100 bölüm oldu GoT kadar adada bir türlü kavuşamadılar. @denizz19
1 ay önce 5. sezonun sezon finalindeyim diyordum bir arpa yol ilerleyememişsin.Spoiler verme ben 6x1 deyim
Attın he 4.sezon demişimdir. Canım ben yoğun bir insanım1 ay önce 5. sezonun sezon finalindeyim diyordum bir arpa yol ilerleyememişsin.
Ben de cennet diye algılamiştim bitirdiğimde. Sonuçta dizide6x17 FİNAL
İlk defa 1 saat 44 DK'lık bir yabancı dizi izledim, bize özenmişler zaar. 😱
Neyse, ve 6 sezon bitti; sizi özleyeceğim Hurley, Sun, Jinn, Kate, James, Jake, John ve diğerleri... Her şeyiyle türevlerinden çok farklı bir dizi oldu, klasik macera dizi/filmlerinden farklı olarak bilim kurgusal ve fantastik öğelerin yer aldığı sık sık ters köşe olduğumuz bölümler izledik.
Başlarda klasik bir macera dizisi olarak başladı fakat her sezon daha da derinleşti konu git gide adanın aslında ne kadar derinlikli bir yer olduğunu anladık.
Her ne kadar sonlara doğru bozmaya başlasa da genel anlamda heyecanını hiç eksik etmedi, bize iki paralel evreni aynanda izlettiren Lost'a teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca zamanda yolcukluk yaptıkları bölüm hala en efsane dizi bölümlerim arasında.
Gelelim final bölümüne, final hakkında sıklıkla "anlaşılmaz" yorumları görmüştüm açıkcası beni fazlasıyla tatmin eden bir son oldu, paralel hayatlarında hepsi mutlu sona ulaştı son kilisedeki manzara çok hoştu, fakat tek hoşuma gitmeyen Jack'in adada kalması ve öldü mü ölmedi mi belirsizliği... Keşke Jack ve Hurley de uçağa binseydi ama kalmayı tercih ettiler. Hoş diğer evrende adaya dönecekler yine değişen çok da bir şey olmuyor aslında. Birde anlamadığım diğer evren cennet gibi bir yer miydi? Jack ile babasının konuşması beyin yaktı siz ölüsünüz dedi sonra elbet görüşücez falan dedi. .ss
Final puanım; 9/10
@yatutarsa @denizz19 @Tolstoyevski @OzaN @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @destere
Gönül isterdi ki LOST'u güncel zamanlarında izleyip teorilerle kafayı yiyelim ama sonra olsa da izlemek güzeldi. Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir dizi. Belirttiğin gibi türevlerinden çok farklı gardaşım.6x17 FİNAL
Neyse, ve 6 sezon bitti; sizi özleyeceğim Hurley, Sun, Jinn, Kate, James, Jake, John ve diğerleri... Her şeyiyle türevlerinden çok farklı bir dizi oldu, klasik macera dizi/filmlerinden farklı olarak bilim kurgusal ve fantastik öğelerin yer aldığı sık sık ters köşe olduğumuz bölümler izledik.
Başlarda klasik bir macera dizisi olarak başladı fakat her sezon daha da derinleşti konu git gide adanın aslında ne kadar derinlikli bir yer olduğunu anladık.
Her ne kadar sonlara doğru bozmaya başlasa da genel anlamda heyecanını hiç eksik etmedi, bize iki paralel evreni aynanda izlettiren Lost'a teşekkürlerimi sunuyorum ayrıca zamanda yolcukluk yaptıkları bölüm hala en efsane dizi bölümlerim arasında.
Gelelim final bölümüne, final hakkında sıklıkla "anlaşılmaz" yorumları görmüştüm açıkcası beni fazlasıyla tatmin eden bir son oldu, paralel hayatlarında hepsi mutlu sona ulaştı son kilisedeki manzara çok hoştu, fakat tek hoşuma gitmeyen Jack'in adada kalması ve öldü mü ölmedi mi belirsizliği... Keşke Jack ve Hurley de uçağa binseydi ama kalmayı tercih ettiler. Hoş diğer evrende adaya dönecekler yine değişen çok da bir şey olmuyor aslında. Birde anlamadığım diğer evren cennet gibi bir yer miydi? Jack ile babasının konuşması beyin yaktı siz ölüsünüz dedi sonra elbet görüşücez falan dedi. .ss
Final puanım; 9/10
@yatutarsa @denizz19 @Tolstoyevski @OzaN @Forumdash @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @destere
Keşke. Etiketler olmayınca üzerinde biraz çalıştım deneme yaptım gardaşım... Hepsi gelmiş demekki özür dilerim fazladan bildirim için.Gönül isterdi ki LOST'u güncel zamanlarında izleyip teorilerle kafayı yiyelim ama sonra olsa da izlemek güzeldi. Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir dizi. Belirttiğin gibi türevlerinden çol farklı gardaşım.
Bu arada bu mention'dan neden beş tane bildirim geldi acaba?
Özür dilemeye gerek yok gardaşım estağfurullah... Teknik bir hata mı oldu diye merak eylemiştim.Keşke. Etiketler olmayınca üzerinde biraz çalıştım deneme yaptım gardaşım... Hepsi gelmiş demekki özür dilerim fazladan bildirim için.
ayyy zaten zaman bulamıyorsun birde buna 2 saat zaman ayırmıssın ayoll o süreyle 4 yabancı dizi izlenir neyseki bitmiş kurtulmuşsun6x17 FİNAL
Final puanım; 9/10
4 saat olsaydı yine zaman ayırırdım, efsane dizi. Keşke sen de şu eski dizi izlememe huyundan vazgeçsen. .ss Tam sevebileceğin bir dizi.ayyy zaten zaman bulamıyorsun birde buna 2 saat zaman ayırmıssın ayoll o süreyle 4 yabancı dizi izlenir neyseki bitmiş kurtulmuşsun