aaa bilmiyorum ama final yapmış yabancı dizileri izlemek içimden gelmiyor ayoll4 saat olsaydı yine zaman ayırırdım, efsane dizi. Keşke sen de şu eski dizi izlememe huyundan vazgeçsen. .ss Tam sevebileceğin bir dizi.
aaa bilmiyorum ama final yapmış yabancı dizileri izlemek içimden gelmiyor ayoll4 saat olsaydı yine zaman ayırırdım, efsane dizi. Keşke sen de şu eski dizi izlememe huyundan vazgeçsen. .ss Tam sevebileceğin bir dizi.
Benim için ilk bölümünü izler misin?aaa bilmiyorum ama final yapmış yabancı dizileri izlemek içimden gelmiyor ayoll
hmm devamı gelmez ama 1.bölüme senin için bakalım ozamanBenim için ilk bölümünü izler misin?
Tamam bekliyorum akşama kadar yorumunu.hmm devamı gelmez ama 1.bölüme senin için bakalım ozaman
aa hemen bugünmü .ATamam bekliyorum akşama kadar yorumunu.
Sen dersenki benim baya zamanım var o zman izle ama diğer türlüyse boşver
Sen dersenki benim baya zamanım var o zman izle ama diğer türlüyse boşver
aaa yok öyle yeni diziye zamanım yok çünkü 30 a yakın yabancı dizi izliyorum zten azaltmaya çalısıyorum ama atacana sözüm var 1.bölmüne bakarım
aaa yok öyle yeni diziye zamanım yok çünkü 30 a yakın yabancı dizi izliyorum zten azaltmaya çalısıyorum ama atacana sözüm var 1.bölmüne bakarım
VAMPİR GÜNLÜKLERİNDEN Ianda burada
Ben böyle maceralı dizileri severim asıl bu zamana kadar izlememem hataydı.
Bende ilk bölümden sonra bırakmıştım ama @Çiğdem- bu dayanamaz
bence 1.bölüm bakıcam zaten ayy zaten ıan somerhalderi 1.sezon hemen öldürmüşler cookiesin demesine göre kınadım onlarıBen böyle maceralı dizileri severim asıl bu zamana kadar izlememem hataydı.
@cookies ben bu dizinin ilk bölümü izledikten neredeyse 1 sene sonra ikinci bölüme geçmiştim istisnalar var.
bence 1.bölüm bakıcam zaten ayy zaten ıan somerhalderi 1.sezon hemen öldürmüşler cookiesin demesine göre kınadım onları
Sen kimsin be bana ağır total diyorsun .ss ben son sezondayım
Canım ben meşgul bir adamım sizin gibi boş gezenin boş kalfası değilimŞu total dizilerini biraz azaltta bitir artık o zaman Lost'u
SPN'deki Luciferı oynayan adam da varbence 1.bölüm bakıcam zaten ayy zaten ıan somerhalderi 1.sezon hemen öldürmüşler cookiesin demesine göre kınadım onları
hahah aa ona şaşırmam kesin kötü adamdır ayoll bu herif her diziden çıkıyor kötü adam olarakSPN'deki Luciferı oynayan adam da var