Klasik Lost - Dizi Yorumları

Sen dersenki benim baya zamanım var o zman izle ama diğer türlüyse boşver
Lost'u 1 bölüm izleyip bırakamazsın yalnız baştan uyarayım seni bir başladın mı tiryakisi olursun

Bak iki ağır total @mrt-06 ile @denizz19 bile izledi diziyi sen düşün artık gerisini
aaa yok öyle yeni diziye zamanım yok çünkü 30 a yakın yabancı dizi izliyorum zten azaltmaya çalısıyorum ama atacana sözüm var 1.bölmüne bakarım

VAMPİR GÜNLÜKLERİNDEN Ianda burada

aaa yok öyle yeni diziye zamanım yok çünkü 30 a yakın yabancı dizi izliyorum zten azaltmaya çalısıyorum ama atacana sözüm var 1.bölmüne bakarım

VAMPİR GÜNLÜKLERİNDEN Ianda burada
hatırlatma be adam gidip dizi için ev falan alıp çekildiği yere yerlşmiş ama adamı öldürmüşler ilk sezon

Lost'u 1 bölüm izleyip bırakamazsın yalnız baştan uyarayım seni bir başladın mı tiryakisi olursun

Bak iki ağır total @mrt-06 ile @denizz19 bile izledi diziyi sen düşün artık gerisini
Ben böyle maceralı dizileri severim asıl bu zamana kadar izlememem hataydı.

@cookies ben bu dizinin ilk bölümü izledikten neredeyse 1 sene sonra ikinci bölüme geçmiştim istisnalar var.

bence 1.bölüm bakıcam zaten ayy zaten ıan somerhalderi 1.sezon hemen öldürmüşler cookiesin demesine göre kınadım onları
kız 2 sezonda oynamış olabilir 2004 ve 2005 te oynamış 2010da da 1 bölümlüğüne hortlamış