Liverpool - Sevilla| Uefa Europa League Finali| Haber ve Yorumlar

Sen de abartma seneye 3 4 takviyeyle şampiyonluğa oynayacak bir takım olması içten bile değil yani. Tabi bunu iyi bir teknik adam geleceğini varsayarak söylüyorum.
Ya ilk 3'e girersek forumu bırakırım o kadar net söylüyorum

Hacı, yabancı oyuncu sınırlandırması kalktı. Türkiye'de Serdar Aziz dışında büyük takımlarda oynayacak oyuncu görmüyorum. Bu durumlar göz önündeyken yabancı oyun bilgisi yüksek olan birinin alınması daha faydalı olur bence. Sevilla ismini dahi duymadığımız oyuncuları 1-2 milyona nasıl alıyorsa biz de aynısını yapmalıyız.

Bence defansdaki sıkıntı çözülürse grupdan çıkabilir. alexis i göndersinler,şu marcelo da osmanlı macında 2 gol attı die satı alma opsiyonunu kulanıp alacaklarmıs ne gerek var abi yaa. Arkadaslar senol hoca ilk yılında şampiyon oldu. sezon başı kemik kadroyu beliredi pereira gibi 10.haftaya kadar deneme yanılma yapmadı.herkese gorevini en başta verdi herkes yerini bildi. umarım gidipde samuel Eto yu metoyu rodgellayı almazlar
defans krizi aşılırsa seneye de beşiktaş alır kupayı.

Bu kupayı bu tarihlerde bizde almışık.
uefa kupası o zaman gerçekten büyük bir kupaydı şimdi dandik takımların kapıştığı bi kupa oldu. zamanında yendiğimiz takımlar dönemin en iyi takımlarıydı o kupanın değeri ve anlamı çok daha farklıdır

Marcelo yedek olarak kalacak zaten. Rhodolfo iyileşirse formayı alır her türlü. Geri beşliye şampiyonlar ligi seviyesinde transfer yapmak lazım ama bizimkilerin cebinde akrep var yaparlar mı bilemem.