Liverpool - Sevilla| Uefa Europa League Finali| Haber ve Yorumlar

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,595
Puanı
1,061
Stat: Jacop Park
Hakem: Jonas Eriksson

Maç Saati: 21.45
Yayın: TRT1

İLK 11'LER:

Liverpool: Mignolet, Clyne, Lovren, Kolo Toure, Moreno, Milner, Emre, Lallana, Coutinho, Sturridge, Firmino

Sevilla: Soria, Mariano, Remy, Carrico, Escudero, Nzonni, Krychowiak, Coke, Vitolo, Banega, Gamiero

Son düzenleme:
Bugün izleyecek hiçbir şey yok akşama izlenir :) Liverpool alacak gibi duruyor ama Sevilla'nın da final tecrübesi var.

Hep aynı takımlar finalde, çok sıkıcı ve gereksiz organizasyon. Bazen takımlarımız başarılı olunca heyecanlanıyoruz ama bu kupayı kazanmak bile öyle aman aman prestijli bir durum değil. :)

Hekem şaka gibi Liverpool'un 2 net penaltısını vermedi. Üçüncüsü de tartışılır, bizim oyuncular olsa çoktan hakeme saldırmışlardı. Bu seviyede böyle üst üste hatalar inanılır gibi değil.

Hep aynı takımlar finalde, çok sıkıcı ve gereksiz organizasyon. Bazen takımlarımız başarılı olunca heyecanlanıyoruz ama bu kupayı kazanmak bile öyle aman aman prestijli bir durum değil. :)
Liverpool en son 2005'te İstanbul'da Milan'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı, o zamandan beri Avrupa'da herhangi bir başarısı yok. Şu anda da ilerideki Coutinho, Sturridge ve Firmino gibi genç yıldızlarıyla Avrupa'nın en renkli takımlarından biri. Sen heralde sıkıcı A. Madrid ve Sevilla ile bir tuttun. :)

Markovic transferinin vermiş olduğu hayal kırıklığından dolayı bir kırgınlığın da olabilir tabii. :)

Son düzenleme:
Hekem şaka gibi Liverpool'un 2 net penaltısını vermedi. Üçüncüsü de tartışılır, bizim oyuncular olsa çoktan hakeme saldırmışlardı. Bu seviyede böyle üst üste hatalar inanılır gibi değil.

Liverpool en son 2005'te İstanbul'da Milan'ı yenerek Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı, o zamandan beri Avrupa'da herhangi bir başarısı yok. Şu anda da ilerideki Coutinho, Sturridge ve Firmino gibi genç yıldızlarıyla Avrupa'nın en renkli takımlarından biri. Sen heralde sıkıcı A. Madrid ve Sevilla ile bir tuttun. :)

Markovic transferinin vermiş olduğu hayal kırıklığından dolayı bir kırgınlığın da olabilir tabii. :)
Son 11 senede 5 final oynamış Sevilla. Neredeyse bir o kadar da Atletico Madrid var. Evet Liverpool oynamamış yakınlarda. Ben oynadı diye hatırlıyordum. :)

Son 11 senede 5 final oynamış Sevilla. Neredeyse bir o kadar da Atletico Madrid var. Evet Liverpool oynamamış yakınlarda. Ben oynadı diye hatırlıyordum. :)
Şampiyonlar Ligi finalinde de 2 İspanyol takımı Real Madrid ile A. Madrid karşılacak, yani kupayı İspanyol takımlarından biri alacak. Hiç olmazsa UEFA kupasını bari başka bir ülkenin takımı kazansın. İnşallah Liverpool kazanacak.

Tam bunu yazarken 46' Gameiro ile Sevilla skoru 1-1'e getirdi. :(

Sevilla 2. yarının 16. saniyesinde golü buldu. Maç şimdi çok zevkli geçer.

Bir net pozisyona daha girdi Sevilla. İlk yarı sahada yoklardı. Devre arası muhtemelen bu sahne yaşanmış :D