Ayak değil golf sopası... @xdragxxZaten kolay değil, MESSI için kolay... Tam bir ruh hastası...
Ayak değil golf sopası... @xdragxxZaten kolay değil, MESSI için kolay... Tam bir ruh hastası...
Kalkanları hazırla....Messi’yi severim, 21.yüzyılın en iyi futbolcusudur ve Ronaldo onun tırnağı etmez. Ama Sezar’ın hakkı Sezar’a, bu sene o ödülü Messi değil Lewandowski hak etti. Ödülün Messi’ye verilmesi tamamen lobi işi ve düpedüz haksızlık. Umarım 2022’de o ödülü Lewa’ya verirler de Messi’nin üzerindeki bu vebal kalkar, tabii Lewa formunu aynı devam ettirirse…
2020'yi Lewa, 2021'i Messi hak ettiMessi’yi severim, 21.yüzyılın en iyi futbolcusudur ve Ronaldo onun tırnağı etmez. Ama Sezar’ın hakkı Sezar’a, bu sene o ödülü Messi değil Lewandowski hak etti. Ödülün Messi’ye verilmesi tamamen lobi işi ve düpedüz haksızlık. Umarım 2022’de o ödülü Lewa’ya verirler de Messi’nin üzerindeki bu vebal kalkar, tabii Lewa formunu aynı devam ettirirse…
Ben @Tolstoyevski ye demiştim.2020'yi Lewa, 2021'i Messi hak etti2020'yi yok saymak organizasyonu yapanların suçu. Gol istatistiği dışında hepsinde Messi önde.
Alanda olacağım...Totem mesajıdır...
Penaltı atma öz abim senin zaafın penaltı.Totem mesajıdır...
Penaltıyı atsa çiçek gibi olacaktı o kadar güzel oyuna... Onun dışında maç içinde penaltı anına kadar mükemmel oynadı adam. Ki penaltı istatistikleri de iyi aslında ama kaçırdı mı da kaçırıyor saçma sapan... Rövanşta gol atmazsa gönlümü alamaz valla... 8 maçtır gol atamamış Real Madrid'e...Penaltı atma öz abim senin zaafın penaltı.
Penaltı harici en az 2 al da at pası verdi sahanın iyilerindendi rövanşta en az 1 gol bekliyorum.
Dün maçı stadda canlı izledim... Çok isteksizdi, hâlâ geldiği yeri içine sindirememiş... Penaltıyı kaçırınca anladım... "Ronaldo ile beraber Manchester City'e nasıl gidebiliriz"in planlarını yapıyor...Penaltıyı atsa çiçek gibi olacaktı o kadar güzel oyuna... Onun dışında maç içinde penaltı anına kadar mükemmel oynadı adam. Ki penaltı istatistikleri de iyi aslında ama kaçırdı mı da kaçırıyor saçma sapan... Rövanşta gol atmazsa gönlümü alamaz valla... 8 maçtır gol atamamış Real Madrid'e...
Bknz...'deki söylediklerin tam olarak geçerli gibi... Fazla masum...Dün maçı stadda canlı izledim... Çok isteksizdi, hâlâ geldiği yeri içine sindirememiş... Penaltıyı kaçırınca anladım... "Ronaldo ile beraber Manchester City'e nasıl gidebiliriz"in planlarını yapıyor...
bknz: darklegend'in masum hayal dünyası
FIFA'da sürekli bir araya getirince gerçeklik algımı kaybettim... "asist: Messi, gol: Ronaldo" Şu 4 kelime için birçok şeyi feda edebilirim...Bknz...'deki söylediklerin tam olarak geçerli gibi... Fazla masum...
@MEnes te şu 5 kelime için varını yoğunu verir... " Teknik direktör: Pep Guardiola, gol:Messi " hayali bile çıldırtıcı...FIFA'da sürekli bir araya getirince gerçeklik algımı kaybettim... "asist: Messi, gol: Ronaldo" Şu 4 kelime için birçok şeyi feda edebilirim...
Yeryüzünde çalımlanmayan futbolcu mu bıraktın?
Bize neler izletmişsin goat. Yaşlanıyoruz be...
O hayal bu sene başı gerçek olabilirdi ama artık imkansız be... Bittik tükendik... Poşet ile uğraşıyoruz, sürünüyoruz...@MEnes te şu 5 kelime için varını yoğunu verir... " Teknik direktör: Pep Guardiola, gol:Messi " hayali bile çıldırtıcı...
Bu 15 yılın hemen hemen her anına canlı şahit olmak bambaşka bir şey be... Şu 1 dakikalık videoda alabileceğin haz seviyesi başka bir oyuncunun 1 saatlik kariyer videosundan bile yüksek diyebilirim... Öyle bir delilik Messi...
Bize neler izletmişsin goat. Yaşlanıyoruz be...
Aslında bakma ben de isterdim ikisi futbolu bırakmadan öyle bir şeyin yaşanmasını... Ama çok çok zor geliyor doğrusu...FIFA'da sürekli bir araya getirince gerçeklik algımı kaybettim... "asist: Messi, gol: Ronaldo" Şu 4 kelime için birçok şeyi feda edebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?