Lionel Messi müslüman mi oluyor?

Kusura bakma ama saçmalamışsın.

evet bir yerde saçmalamışım dediğin doğru.. ben olayın farklı bir tarafından bakmıştım yani.. sıradan insanlarla yıldızlar starlar krallar arasında en azından inanç açısından bir farklılık olmaması gerektiği görüşüyle yola çıktım yani messinin müslüman oluşunu işte islamiyete bir yıldız transfer ettik şeklinde reklamı yapılacak bişey olmadığını anlatmaya çalıştım ..yoksa messiyle benim aramda fark var tabiki :) destere desen şimdi kimse tanımaz messi desen alemin kralı:)

evet bir yerde saçmalamışım dediğin doğru.. ben olayın farklı bir tarafından bakmıştım yani.. sıradan insanlarla yıldızlar starlar krallar arasında en azından inanç açısından bir farklılık olmaması gerektiği görüşüyle yola çıktım yani messinin müslüman oluşunu işte islamiyete bir yıldız transfer ettik şeklinde reklamı yapılacak bişey olmadığını anlatmaya çalıştım ..yoksa messiyle benim aramda fark var tabiki :) destere desen şimdi kimse tanımaz messi desen alemin kralı:)

Yani sacmalidigini inkar etmiyorsun?öylemi?

arkadaslar konumu kendim de cevaplayim.Bence Messi bunu resmi bir sekilde yapmayacaktir.ama asil is kalpte bitiyor.eger kalbinde Islama yer ayirmissa is coktan bitmis demektir.eger oyleyse Messi MÛSLÛMAN.

Adam darul harpte değil bir şeyde değil. Sadece kalp ile "inanıyorum" demek yetmez. Dil ile ikrar kalp ile tasdik etmek gerek! Öyle kalpte İslam dinine yer ayırmak ile olacak bir iş değil bu!

Nasil yani ayni degerde bir durum?sen ben ahmet biz dogustan isteyerek istemeyerek muslumaniz sonucta.bi dusun din degistirmek nasil zor bir sey?hele de musluman olan Arjantinli Dunyanin en iyi futbolcusu messi'se

Bütün insanlar Müslüman olarak doğar. Aileden gelen bir eğitim ve yaşam tarzı ile din değişmiş olur. Örneğin Müslümanlar Müslüman olarak doğdu da hristiyanlar hı
ristiyan olarak doğdu diye bir şey kesinlikle yok!

Bütün insanlar Müslüman olarak doğar. Aileden gelen bir eğitim ve yaşam tarzı ile din değişmiş olur. Örneğin Müslümanlar Müslüman olarak doğdu da hristiyanlar hı

Kapitalist, sosyalist, komünist inan
İnsandan başkası yalandır yalan
Doğarken var mıydı gavur-müslüman?

mahsuni şerif böyle demiş hoş demiş bende katılıyorum mahsuni babaya..

Adam darul harpte değil bir şeyde değil. Sadece kalp ile "inanıyorum" demek yetmez. Dil ile ikrar kalp ile tasdik etmek gerek! Öyle kalpte İslam dinine yer ayırmak ile olacak bir iş değil bu!

Nasil yani herkes musluman dogar?oyle seymi oluyor ya?
Not:Musluman musluman olarak dogar.

Nasil yani herkes musluman dogar?oyle seymi oluyor ya?
Not:Musluman musluman olarak dogar.

[h=2]Eğer ayet ve hadislere inancın varsa buyur ıspatı.

"Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar." (H.Ş.)
[/h]Kaynak: (Buhârî, cenâiz 92; Ebû Dâvut, sünne 17; Tirmizî, kader 5)

'O halde (Habibim) sen yüzünü bir muvahhid olarak dine yönelt. Allah'ın insanları yaratmasında esas aldığı o fıtrata uygun hareket et.' (Rum Sûresi, 30/30)

Evet, her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar; fakat, anne-baba, arkadaş, muhit, toplum ve okul gibi dış tesirlerle, bunları lehinde veya aleyhinde değerlendirecek olan irade, fıtrata müspet veya menfi yönde müdahalede bulunur.

[h=2]Eğer ayet ve hadislere inancın varsa buyur ıspatı.

"Her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar. Sonra, anne-babası onu Hristiyan, Yahudi veya Mecusi yapar." (H.Ş.)
[/h]Kaynak: (Buhârî, cenâiz 92; Ebû Dâvut, sünne 17; Tirmizî, kader 5)

'O halde (Habibim) sen yüzünü bir muvahhid olarak dine yönelt. Allah'ın insanları yaratmasında esas aldığı o fıtrata uygun hareket et.' (Rum Sûresi, 30/30)

Evet, her doğan, İslâm fıtratı üzerine doğar; fakat, anne-baba, arkadaş, muhit, toplum ve okul gibi dış tesirlerle, bunları lehinde veya aleyhinde değerlendirecek olan irade, fıtrata müspet veya menfi yönde müdahalede bulunur.

Pardon Bundan Haberim Yoktur.din geldimi orada duracaksin.

Arkadaslar Bu Gun Yine Yurtdisi Medyasinda bununla ilgili bir cok haber yayinlandi.