Fav10 Oscar Takımı 2025 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Etkinliğin son katılım tarihi 23 Mart 2025 Pazar 23:59 olarak uzatılmıştır. Bu zamana kadar filmleri izleyebilir ve puanlamalarınızı yapabilirsiniz. Puanlama yapıp güncelleme de yapabilirsiniz.

Gladyatör 2 felan varmış
Ters Yüz hiç izlemedim izlemeyi düşünüyorum katılırım etkinliğe

Eline sağlık kral @mesmeso :)
Katilriim dedim ama hiç girişimde bulunmadım. uzay yolu filmi takıntı yaptı kaçınci kez tekrar izliyorum.

Gladyatör 2 ye bakacağım fırsat bulursam :)

@mesmeso

• Harika
Reactions: mesmeso
Etkinliğin son katılım tarihi 23 Mart 2025 Pazar 23:59 olarak uzatılmıştır. Bu zamana kadar filmleri izleyebilir ve puanlamalarınızı yapabilirsiniz. Puanlama yapıp güncelleme de yapabilirsiniz.

Aşırı yoğun zamanıma denk gelmişti. Ben daha bu hafta el atmaya başladım.
Şimdilik 2 film izledim. Biri ortalama ama diğerini çok beğendim. Farklı bir filmmiş. Hafta sonuna yoğunlaşmayı düşünüyorum.
Açtığın konularda filmin konusu, türü ve sonrada sizin yorumlardan seçerim diğer izleyeceklerimi. En az 5-6 film izlerim totalde umarım.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Sen seviyor musun böyle filmleri ilginç :D

Film çekimleri kaliteli ama konusu ve içeriği güzel geldi hatun fena :D

İyi seyirler :)
sevip sevmeyeceğimi sonlarda anlarım :A
Bu etkinliğe katılmak için random seçiyorum filmleri. Şu ana kadar 3 filmden birini sevmedim. Bu 4. bakalım. 2 tane izlemek istediğim animasyon filmler var. Kapanışı onlarla yaparım gibi.

Hatunun oyunculuğunu beğenirim. Etkisi oldu seçmekte :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
sevip sevmeyeceğimi sonlarda anlarım :A
Bu etkinliğe katılmak için random seçiyorum filmleri. Şu ana kadar 3 filmden birini sevmedim. Bu 4. bakalım. 2 tane izlemek istediğim animasyon filmler var. Kapanışı onlarla yaparım gibi.

Hatunun oyunculuğunu beğenirim. Etkisi oldu seçmekte :A
Zaten tam gece filmi. Tek başına izlemelik :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Netflix, dizi ağırılıklı platform. Her ay düzenli olarak 1 ya da 2 iyi yapım çıkıyor. Onları izleyip çıkıyorum. Bilerek bunu yapıyorlar galiba.
İşte hep eski filmleri koyuyorlar yada kendi platformu adı altında yayınlıyorlar onların da bütçesi vs belirli. Sinemaya çıkan filmler çok uzun zaman sonra geliyor. Dizi harici film için boşa para veriyormuş gibi hissediyorum çoğu zaman :D

Eski filmlerin de serisi olunca 1 var 2 yok 3 var olunca aradaki filmi nerden izleyeceğiz çok ilginç :D

Pazartesi günü sonuçlarımız açıklanacak bu zamana kadar etkinlik filmlerine puanlarınızı verebilir veya puanlarınızda güncelleme yapabilirsiniz.