CBS Limitless 1. Sezon Yorumları

Ben senin hatrına Supergirl'i izledim. Sen de bir bölüm Blindspot izlesene. :)

Bakar mısın güzelliğe. :love1:

jaimie-alexander.jpg
süpergirli nerde benim hatrıma izledin öyle izlediğini hatırlamıyorum nedense
:A:A:A

1.bölümüne boş vaktimde bakarım ozaman ama devamı gelmez yanı :F:F:F
Yeni başladı 3 bölüm yayınlandı Limitless'ten daha güzel. Bugüne kadar 100 tane yabancı dizi izledim. İkisinin ayrımını yapacak kadar tecrübeliyim. Blindspot, Limitless'ten çok daha iyi bir dizi, bir an önce ötekini bırakıp buna başla pişman olmayacaksın. Sen yeni başlayanlardan kötü olanı izliyorsun. Niye inat ediyorsun anlamadım, ben seni düşündüğüm için söylüyorum. Madem polisiye izlemek istiyorsun en iyisini izle...

Tüh ya bu konudan CSI dizisi yapmışlar. Ben de o zaman diğer bölümleri hiç izlemeyeyim.

Senin sevemeyeceğin konular var. Önceden bir mesajını okumuştum tek bölümlük konuları sevmem demiştin işte 2 bölümdür bir olay oluyor o bölüm çözülüyor olay. :D

Dizi bir yere bağlanmayacaksa her bölüm farklı olacaksa izlemenin ne anlamı var? Konu bütünlüğü falan da yok bu dizilerde. Film yapsınlar seri şeklinde izleyelim her bölümü film gibi dizi olmaz.

Dizi bir yere bağlanmayacaksa her bölüm farklı olacaksa izlemenin ne anlamı var? Konu bütünlüğü falan da yok bu dizilerde. Film yapsınlar seri şeklinde izleyelim her bölümü film gibi dizi olmaz.
Aynen dediğin gibi bende bıraktım diziyi. Yinede 4.bölüme bir bakacağım içimde kalmasın. :)