CBS Limitless 1. Sezon Yorumları

1.bölümü izledim @Harunnn60 :A:A:A

ayy evet beğendim sanırım bu filmin devamıymış başroldekı adamda filmde oynayan kişiymiş dizide daredevil gibi film tadı vardı matrix idnırıyor haplar falan :F
devam ederim sanırım forevere benzemeside artı oldu ama bu adamın diğerlerinden farkı olmalı bir süre sonra haplara ihtiyacı olmasın haplarsız yine o şekilde yapabilsin ozaman bir farkı olur dizide :F:F:F

1.bölümü izledim @Harunnn60 :A:A:A

ayy evet beğendim sanırım bu filmin devamıymış başroldekı adamda filmde oynayan kişiymiş dizide daredevil gibi film tadı vardı matrix idnırıyor haplar falan :F
devam ederim sanırım forevere benzemeside artı oldu ama bu adamın diğerlerinden farkı olmalı bir süre sonra haplara ihtiyacı olmasın haplarsız yine o şekilde yapabilsin ozaman bir farkı olur dizide :F:F:F
Beğeneceğini tahmin ettim çünkü Forever'ı da izlemiştin oda bunla benzer işte. :D Eee tamam mı devam mı? :D

1x2

İlk bölüme göre bir tık aşağıdaydı ama o kadar olsun. Güzel devam etti. :)

Bölümlük konu biraz karışık gelse de bereket sonunda toparladılar. Aslında FBI'dan çıksalar dizinin daha çok tutacağını düşünüyorum. Neden bu gibi dizilerde inatla polisiye ana konu olarak ele alınıyor anlayabilmiş değilim.

İmdb'de ne kadar doğrudur 3, 4, 5. bölümlerde Bradley Cooper var. :Z

8/10

2.bölüm izledim @OzaN @sürgünüm @Harunnn60
ayy öncelikle forever gibi izi yorumları varda forever çok güzel bir diziydi keşke o kalitede olsa bu dizide bu dizinin polisiye olayları forever gibi açıklayacı değil 2.bölümdeki olayların çözülüş tarzı çok karışık geldi bana foreverde daha açıklayıcıydı ilk bölüme göre düşüş var sıkıcıydı biraz ve karmaıktı olayları biraz daha aydınlatıcı çözerseler bence daha iyi olur :F
haftaya daha iyi bir bölüm izleriz umarım🙂🙂🙂

2.bölüm izledim @OzaN @sürgünüm @Harunnn60
ayy öncelikle forever gibi izi yorumları varda forever çok güzel bir diziydi keşke o kalitede bu dizide bu dizinin polisiye olayları forever gibi açıklayacı değil 2.bölümdeki olayların çözülüş tarzı çok karışık geldi bana foreverde daha açıklayıcıydı ilk bölüme göre düşüş var sıkıcıydı biraz ve karmaıktı olayları biraz daha aydınlatıcı çözerseler bence daha iyi olur :F
haftaya daha iyi bir bölüm izleriz umarım🙂🙂🙂
Bende sabah ilk 20 dakikasını izledim kalanı da birazdan izlerim. :D

Filmin sonunun dışında pek espirisi yoktu bence? :) Herkes tarafından bu kadar çok konuşulduğuna göre tek böyle düşünen benim.

Zamanım olursa ve unutmazsan ilk bölüme bir göz atarım.

1x2

İlk bölüme göre düşüktü bence. Bu FBI olaylarından bir an önce çıksınlar.:F Zaten ilk başta bir şey anlamadım konuda çok karışık geldi bana olayların çözülüş tarzı da çok karışık. Sonlara doğru toparladılar Allahtan. :D

Pekte bir şey yoktu dediğim gibi konu başrol oyuncuların hikayesinden giderse daha iyi olur. Ben 3.kişilerin hikayelerini izlemek istemiyorum.

7.7

@sürgünüm @Çiğdem- @OzaN @yatutarsa @Danger UA!

1x3

Pilot bölümün hatırı buraya kadarmış! Polisiye olarak devam etmesi saçma oldu. O iyi pilotu izledikten sonra bu dizi için hayal ettiğim bu değildi kesinlikle. Sherlock bunları hap kullanmadan da yapıyor. Dizi bu haliyle aşırı sıradan bir polisiye sadece.

Kolay kolay başladığım bir diziyi yarıda bırakma gibi bir huyum yok. Ama Blindspot'la polisiye yönleri birbirine benzediği için iki diziden birini tercih edeceğim. Blindspot ile yola devam etme kararı aldım.

Debra için çok üzgünüm, umarım başka bir zamanda faklı bir dizide karşılaşırız. :(

1x3

Pilot bölümün hatırı buraya kadarmış! Polisiye olarak devam etmesi saçma oldu. O iyi pilotu izledikten sonra bu dizi için hayal ettiğim bu değildi kesinlikle. Sherlock bunları hap kullanmadan da yapıyor. Dizi bu haliyle aşırı sıradan bir polisiye sadece.

Kolay kolay başladığım bir diziyi yarıda bırakma gibi bir huyum yok. Ama Blindspot'la polisiye yönleri birbirine benzediği için iki diziden birini tercih edeceğim. Blindspot ile yola devam etme kararı aldım.

Debra için çok üzgünüm, umarım başka bir zamanda faklı bir dizide karşılaşırız. :(
Bu diziyi izlemeyi düşünüyordum aslında ama daha fırsatım olmadı bazı dizi sayfalarında dizi hakkında baya olumlu yorumlar yapılıyor

1x3

@OzaN haklı çıkıyorsun galiba. :A

Bu bölümde yine FBI-Polisiye olayları vardı.:T: Dediğim gibi polisiye tarzı tek bölümlük hikayeleri sevmiyorum. Bu türe doydum çünkü. Daha önce buna benzer bir çok dizi var. İşte birkaç farklı şeyi değiştiriyorlar polisiye olayları aynı oluyor hep.:T:

Bu dizinin şansı ulusal kanallarda yayınlanması oldu. Muhtemelen 22 bölüm olacağı için uzatmak için tek bölümlük olayları ele alıyorlar. Ana konuya daha sonra girecekler.:(

Neyse yine bir 4 bölüme bakarım eğer yine FBI olayları varsa bırakırım.:X

7.0

Bu diziyi izlemeyi düşünüyordum aslında ama daha fırsatım olmadı bazı dizi sayfalarında dizi hakkında baya olumlu yorumlar yapılıyor
Dizi güzelde pilot bölüm çok iyiydi. Bizde daha farklı bir dizi bekledik ilk bölümden. :D Sonra polisiye tarzına döndü dizi. Bir olay yaşanıyor o bölüm olay çözülüyor bu tür dizilere doyduk biz artık. :)

Zaten bırakmıştım izleyesim yoktu ikinci bölümü yorumlardan sonra hiç kalmadı. Tahmin ettiğim gibi çıkmasına şaşırmadım o ne demekse. :D

3.bölümü izledim @Harunnn60 @sürgünüm @OzaN
ayoll ne olmuş yanı polisiyeyse ben bu diziye zaten forever benzetmesi yapıldığı için başlamıştım yoksa fantastik olmayan polisiye izlemem kolay kolay ama forever dizisine benzerliğinden dolayı budiziye çok ısındım ben ordada henry bilgisini tecrübsini kullanıp olayları çözüyoru burdakı adamda hap sayesinde çözüyor forever bitti diye çok üzülüyordum ordakı heyecanın devamını bu dizide buluyorum ben bırakmıcam @destere olsa oda izlerdi
benimle birlikte :F:F:F

ayoll ne olmuş yanı polisiyeyse ben bu diziye zaten forever benzetmesi yapıldığı için başlamıştım yoksa fantastik olmayan polisiye izlemem kolay kolay ama forever dizisine benzerliğinden dolayı budiziye çok ısındım ben ordada henry bilgisini tecrübsini kullanıp olayları çözüyoru burdakı adamda hap sayesinde çözüyor forever bitti diye çok üzülüyordum ordakı heyecanın devamını bu dizide buluyorum ben bırakmıcam @destere olsa oda izlerdi
Ya bilmiyorum kararsızım. :D Polisiye sevemiyorum. :D

Blindspot dizisi bundan çok daha güzel. Bir bölüm izlesen bana hak verirsin. İki birbirine benzer diziyi bu yüzden izlemek istemiyorum. :)

Blindspot dizisi bundan çok daha güzel. Bir bölüm izlesen bana hak verirsin. İki birbirine benzer diziyi bu yüzden izlemek istemiyorum. :)
Ya bilmiyorum kararsızım. :D Polisiye sevemiyorum. :D
bende fantastik olmadan polisiye izlemiyorum zaten foreverde fantastik bir konu vardı ölümsüzdü adam bu dizidede fantastik bir olay var hap içen kişi robokop gibi olmaz sonucta yanı butür içinde fantastik şeyler barındıran polisiye izliyorum ben olayları çözen adamın özel güçleri olucak :F:F:F

bende fantastik olmadan polisiye izlemiyorum zaten foreverde fantastik bir konu vardı ölümsüzdü adam bu dizidede fantastik bir olay var hap içen kişi robokop gibi olmaz sonucta yanı butür içinde fantastik şeyler barındıran polisiye izliyorum ben olayları çözen adamın özel güçleri olucak :F:F:F
Ya valla bilmiyorum cidden. :F Keşke ilk bölüm gibi devam etseydi o zaman süper olurdu dizi. :D

Ben senin hatrına Supergirl'i izledim. Sen de bir bölüm Blindspot izlesene. :)

Bakar mısın güzelliğe. :love1:

jaimie-alexander.jpg