Son 2 bölümden birine 10 vereceğime eminim...10 verseydin… @MEnes
Son 2 bölümden birine 10 vereceğime eminim...10 verseydin… @MEnes
Sen kafayı yemişsin.. @Sherlock @MasacREBölümü gömenlerin neden gömdüğü belli ve benim için o gömülen şeyler çoook problemli şeyler değil. Bölüm belki genel olarak çok üst düzey değil ama benim için iyi sahne sayısı fazla olan bir bölümdü. 5.5, 6, 6.5 gibi puanlar verecek değilim keyif aldığım bir bölüme, hele herkes gömdü diye...
------
Benim tedaviye ihtiyacım yok... Gelmiş geçmiş en iyi yerli diziye gerektiği değeri veriyorum, o kadar...
Konuyu bir salın arkadaş.
İyi bir puan başlangıcı ama ilerleyen bölümlerde @xdragxx'i arayabiliriz, puanlama konusunda en az onun kadar insafsız davranırsın, daha fazla belki de.4x1
Güzel bir açılış oldu. Üniversite yıllarımın dizisiydi, bitişinin üzerinden sekiz sene geçtiğine insan inanmakta zorlanıyor. Sekiz senede değişenlere göz attığımız bir bölüm oldu. Mahallede çok şey değişse de dizinin tadında pek bir şey değişmeyecek gibi hissettim. Kaan dahil değişimleri olumlu karşıladım. İsmail abi, sessiz Leyla gibi bazı karakterlerin süreyi değerlendirme biçimlerini aşırı abartılı bulsam da...
Televizyon dünyasına göndermeler iyiydi. "Bu yaştan sonra her sabah reyting mi takip edeceğim" bölümdeki en sevdiğim repliklerdendi.
Yeni Leyla'nın giriş şeklini enteresan buldum, nasıl gelişeceğini merak ediyorum...
Yeniden hoşgeldin Leyla ile Mecnun...
8/10
Bizim bilincimiz her daim yerindedir...
Masadan bir bir eksiliyor dostlar… Sayın admini de ele geçirdi LiM örgütü… @Maskeli Fedai4x1
Güzel bir açılış oldu. Üniversite yıllarımın dizisiydi, bitişinin üzerinden sekiz sene geçtiğine insan inanmakta zorlanıyor. Sekiz senede değişenlere göz attığımız bir bölüm oldu. Mahallede çok şey değişse de dizinin tadında pek bir şey değişmeyecek gibi hissettim. Kaan dahil değişimleri olumlu karşıladım. İsmail abi, sessiz Leyla gibi bazı karakterlerin süreyi değerlendirme biçimlerini aşırı abartılı bulsam da...
Televizyon dünyasına göndermeler iyiydi. "Bu yaştan sonra her sabah reyting mi takip edeceğim" bölümdeki en sevdiğim repliklerdendi.
Yeni Leyla'nın giriş şeklini enteresan buldum, nasıl gelişeceğini merak ediyorum...
Yeniden hoşgeldin Leyla ile Mecnun...
8/10
@MEnes, adaşına bir türlü aşılayamadın Leyla ile Mecnun sevgisini.Masadan bir bir eksiliyor dostlar… Sayın admini de ele geçirdi LiM örgütü… @Maskeli Fedai
Anason kokarken sofralar, yaşlandırıyor beni aynalar, her geçen yıl birer masadan eksiliyor dostlar...Masadan bir bir eksiliyor dostlar… Sayın admini de ele geçirdi LiM örgütü… @Maskeli Fedai
Adaşına, Eterle bayıltıp vücüduna zerk etmek lazım.... @MEnes@MEnes, adaşına bir türlü aşılayamadın Leyla ile Mecnun sevgisini.
Karşı taraf çok güçlü oldu sanki sayın Gs'li dostum..Masadan bir bir eksiliyor dostlar… Sayın admini de ele geçirdi LiM örgütü… @Maskeli Fedai
4x9
Keyifli bir bölümdü, TRT’deki Leyla ile Mecnun’un ortalama bölümlerinden biri gibiydi, ki o bölümlerde de her bölüm seviye arşa çıkmıyordu ama her türlü keyif veriyordu tıpkı bu bölümler gibi.
Leyla’yı oynayan oyuncu bence şimdiye kadarki en güzel Leyla. Ezgi Asaroğlu daha güzel diyordum emi olmamakla birlikte ama artık kesin olarak bu Leyla’yı daha güzel ve çekici görüyorum. Tabii ki oyunculuk bakımından değil, hatta oyunculuk bakımından 5 Leyla içinde sonuncu sırada yer alabilir ama yine de çok sırıtmıyor.
Bu bölümdeki Erdal-İskender konusuna değinmeleri kesinlikle çok hoştu ve diziye yakışan da böyle şeyler aslında. Gelecek sezon mutlaka bir arada göreceğiz onları ya da İskender Almanya’ya filan geçecektir Pakize’nin yanına. İskender’in ayrılması diziye çok koymaz ama Erdal’ın ayrılması teklif dahi edilemez… Yine de İskender de bu dizinin tatlarından, umarım ikisi tekrar barışır ve uzun uzun sahneleri izleriz.
Kaan’ın tekrar çırak konumuna yaklaşması ve Neanderthal’in modernleşmesi de aradığımız tatlardan biriydi.
Uzay boşluğunda öpüşmek ya da zamanda yolculuklar vb. bunlar oldum olası Leyla ile Mecnun’un fantastik unsurları oldu ve çok da keyif verdi, hatta geçen bölümlü sarı bıyık’ın mekan ışınlanması bile tadındaydı. Ama bu bölüm özellikle Maraz karakterinin ışınlanması vb. biraz daha az böyle detaylar olsa daha iyi. Yani fantastik unsurlar daha gerçekçi bir şekilde verilebilir böyle Selena tarzı değil.
Bu arada Karabasan da eski Karabasan değil, önceki sezonlardan daha pasif ve nedense daha “iyi” bir karabasan…
8.2
İlk Leyla zaten bana göre aşırı güzel değildi ama diziye gelenlerden hiçbiri değil onun kadar onun yarısı kadar yakışmadı diziye.4x9
Keyifli bir bölümdü, TRT’deki Leyla ile Mecnun’un ortalama bölümlerinden biri gibiydi, ki o bölümlerde de her bölüm seviye arşa çıkmıyordu ama her türlü keyif veriyordu tıpkı bu bölümler gibi.
Leyla’yı oynayan oyuncu bence şimdiye kadarki en güzel Leyla. Ezgi Asaroğlu daha güzel diyordum emin olmamakla birlikte ama artık kesin olarak bu Leyla’yı daha güzel ve çekici görüyorum. Tabii ki oyunculuk bakımından değil, hatta oyunculuk bakımından 5 Leyla içinde sonuncu sırada yer alabilir ama yine de çok sırıtmıyor.
Bu bölümdeki Erdal-İskender konusuna değinmeleri kesinlikle çok hoştu ve diziye yakışan da böyle şeyler aslında. Gelecek sezon mutlaka bir arada göreceğiz onları ya da İskender Almanya’ya filan geçecektir Pakize’nin yanına. İskender’in ayrılması diziye çok koymaz ama Erdal’ın ayrılması teklif dahi edilemez… Yine de İskender de bu dizinin tatlarından, umarım ikisi tekrar barışır ve uzun uzun sahneleri izleriz.
Kaan’ın tekrar çırak konumuna yaklaşması ve Neanderthal’in modernleşmesi de aradığımız tatlardan biriydi.
Uzay boşluğunda öpüşmek ya da zamanda yolculuklar vb. bunlar oldum olası Leyla ile Mecnun’un fantastik unsurları oldu ve çok da keyif verdi, hatta geçen bölümlü sarı bıyık’ın mekan ışınlanması bile tadındaydı. Ama bu bölüm özellikle Maraz karakterinin ışınlanması vb. biraz daha az böyle detaylar olsa daha iyi. Yani fantastik unsurlar daha gerçekçi bir şekilde verilebilir böyle Selena tarzı değil.
Bu arada Karabasan da eski Karabasan değil, önceki sezonlardan daha pasif ve nedense daha “iyi” bir karabasan…
8.2