Artık uzun uzun cümlelere ihtiyaç duymuyor @xdragxx, düşük puan verip geçiyor.Bana pek geçmeyen bir bölüm daha puanım 6.5
Hak ettiğini alıyor yapacak bir şey yok. Nerdeyse sıfır espri, geyik full olay işini sevmiyorum..Artık uzun uzun cümlelere ihtiyaç duymuyor @xdragxx, düşük puan verip geçiyor.
@MEnes görmesin.Hak ettiğini alıyor yapacak bir şey yok. Nerdeyse sıfır espri, geyik full olay işini sevmiyorum..
Ben de bu duruma karşıyım L&M kadınları normalde sade giyinirlerdi bunlar plaza kadını gibi4x7
Yine güzel bölümdü. Bu arada dizinin kadınlarını giydiren ekip çok iyi çalışıyor. Leyla'ya her seferinde ayrı hayran kalıyorum.
Winterfell sahnesi güzeldi.
İki bölümdür az sakallı dedeyi görüyoruz ancak çok yetersiz şekilde. Bizimkilerle buluşsa keşke.
İskender'den sonra Erdal Bakkal'ın da potansiyel izdivacını izledik. İkisi de çok çabuk bitti. Devam etmeyecekse hiç başlatmasalardı.
8/10
8'in üstüne çıkmadı hiç, çok ilginç. 8'in üstünde puan vermeyen @xdragxx bile 6. Bölümde 8'in üstüne çıkmıştı.4x7
Yine güzel bölümdü. Bu arada dizinin kadınlarını giydiren ekip çok iyi çalışıyor. Leyla'ya her seferinde ayrı hayran kalıyorum.
Winterfell sahnesi güzeldi.
İki bölümdür az sakallı dedeyi görüyoruz ancak çok yetersiz şekilde. Bizimkilerle buluşsa keşke.
İskender'den sonra Erdal Bakkal'ın da potansiyel izdivacını izledik. İkisi de çok çabuk bitti. Devam etmeyecekse hiç başlatmasalardı.
8/10
Kadın küratör, şık giyinmesi normal. Kardeşi mimar yine estetik kaygısı olan bir meslek. Normal bence ikisi de. Erdal Bakkal'la ilgisi olan kadın da sosyal medya fenomeniydi sanırım yine şık görünme kaygısı olması normal.Ben de bu duruma karşıyım L&M kadınları normalde sade giyinirlerdi bunlar plaza kadını gibi
Dizi puanlarım pek değişken değildir. Çok dengesiz bir dizi olmadıkça belli iki puan arasında gidip gelir.8'in üstüne çıkmadı hiç, çok ilginç. 8'in üstünde puan vermeyen @xdragxx bile 6. Bölümde 8'in üstüne çıkmıştı.
Hayranı olmadığın bir dizi hariç, genelde 7-8 puan diyorsun, nadiren çıkıyorsun 8'in üstüne.Kadın küratör, şık giyinmesi normal. Kardeşi mimar yine estetik kaygısı olan bir meslek. Normal bence ikisi de. Erdal Bakkal'la ilgisi olan kadın da sosyal medya fenomeniydi sanırım yine şık görünme kaygısı olması normal.
------
Dizi puanlarım pek değişken değildir. Çok dengesiz bir dizi olmadıkça belli iki puan arasında gidip gelir.
Aynen 6 puan ve altı alıyorsa zaten o dizi için tehlike çanları çalıyordur. 7 biraz vurdurarak da olsa gidiyordur dizi. 8 iyi, ideal kıvamdır. 9 istisnai başarılıdır. 10 zaten uçmaktadır kelimeler yetmez o dizi bölümüne.Hayranı olmadığın bir dizi hariç, genelde 7-8 puan diyorsun, nadiren çıkıyorsun 8'in üstüne.
7 iyidir iyi, sitcom bölümleri için genel olarak ideal puandır mesela.Aynen 6 puan ve altı alıyorsa zaten o dizi için tehlike çanları çalıyordur. 7 biraz vurdurarak da olsa gidiyordur dizi. 8 iyi, ideal kıvamdır. 9 istisnai başarılıdır. 10 zaten uçmaktadır kelimeler yetmez o dizi bölümüne.
Sen o uzun yorumunu ve yüksek puanını ver geç.Umrumda değil...
Düşük puan vereceğini düşünüyordum bu bölüme de, aksine sevdin bölümü. Bölümdeki yüksek puan konusunda ben ve @Tolstoyevski'yi de geçtin.4x8
Niye bu kadar gömüldüğünü anlamadığım bir bölüm oldu. Gayet keyifliydi bence yine.
A101 reklamını çok iyi yedirmişler. Reklam sahnelerinde bile eğleniyorum bence senaryo olarak iyi yediriyor Burak Aksak reklamları. Gerçi Erdal Bakkal'ın bir anda benim bile haberim olmayan pos teknolojisini kullanması biraz tuhaftı ama onu da (p)baraya aşırı düşkünlüğüne veriyorum.
Sürenin kısa olmasına yönelik eleştiriler komik. Süre gayet yeterli aksine uzun olsa gereksiz bayacak sahneler keyifle izletiyor. Bu sezona dair en olumlu şey kesinlikle süresi.
İskender'i ilk kez Erdal Bakkal'da gördük sanırım. Erdal Bakkal Coin, KirX konuşması falan gayet iyi konulardı.
8/10
Sezon finali sebebiyle dizinin bu sezonuna genel puanım 7'den 6.7'ye düştü.Exxen'e geçince dizinin eski samimiyetin çeyreği bile kalmadığını son bölümle görmüş olduk. Açık açık küfürler, ekibin topluca sahnesinin olmaması vs.. Skeç tadında geçiyor çoğu sahne. Erdal bakkal olmasa zaten son bölümde güldürecek 1 tane bile sahne yoktu.
Bölüme puanım 5.5 sezon geneli puanım 7 o da piyasada yerli komedi dizisi yok denecek kadar az olduğu için.