Ooo kral geri döndü, hoş geldin kral. Bölümü de izlemiş girmediği arada.Ortalama bir bölümdü puanım 7.3
Hoşbulduk reisOoo kral geri döndü, hoş geldin kral. Bölümü de izlemiş girmediği arada.
Öyle kafa dinleyim dedimNerelerdeydin ?
Özledim gene hınzır Hadi biraz köylüyü göm bakalım.Canım çekti.Öyle kafa dinleyim dedim
Boşver onuÖzledim gene hınzır Hadi biraz köylüyü göm bakalım.Canım çekti.
Allah'ından mı bulsun?Boşver onu
Aynen öyleAllah'ından mı bulsun?
Beklentimi suya düşürdün.Bizimki olsaydı ağzının suyu aka aka destan yazardın.Bilmez miyim?Aynen öyle
Sezon bitmeden sezona genel puanı verdiğine göre muhtemelen dizinin geri kalan iki bölümünü izlemeyecek.Exxen'e geçince dizinin eski samimiyetin çeyreği bile kalmadığını son bölümle görmüş olduk. Açık açık küfürler, ekibin topluca sahnesinin olmaması vs.. Skeç tadında geçiyor çoğu sahne. Erdal bakkal olmasa zaten son bölümde güldürecek 1 tane bile sahne yoktu.
Bölüme puanım 5.5 sezon geneli puanım 7 o da piyasada yerli komedi dizisi yok denecek kadar az olduğu için.
Dizileri yarım bırakmama huyum olmasa exxendeki hiçbir bölümü izlemem son bölümden sonraSezon bitmeden sezona genel puanı verdiğine göre muhtemelen dizinin geri kalan iki bölümünü izlemeyecek.
İlk sezon on bölüm sürüyor, böyle sezon finali olmaz ki. Son iki bölüm üst düzey olur, izlemeye devam etmeni tavsiye ederim, bilhassa sezon finali. Kabul ediyorum, küfür çıkıyor olması çok saçma ve çok gereksiz, @MEnes'le bu konuyu konuştuk mesela, çok rahatsızız bu konuda ama işte gelen tepkileri görüyorlarsa, muhtemelen beşinci sezon düzeltirler. Küfürsüz küfür etmelerini özledik, umarım düzelir.Dizileri yarım bırakmama huyum olmasa exxendeki hiçbir bölümü izlemem son bölümden sonra
Bu arada ortada fragman falan yok bazıları ilk sezon 8 bölüm diyor
Balon diye boşuna demiyoruz... @Maskeli FedaiExxen'e geçince dizinin eski samimiyetin çeyreği bile kalmadığını son bölümle görmüş olduk. Açık açık küfürler, ekibin topluca sahnesinin olmaması vs.. Skeç tadında geçiyor çoğu sahne. Erdal bakkal olmasa zaten son bölümde güldürecek 1 tane bile sahne yoktu.
Bölüme puanım 5.5 sezon geneli puanım 7 o da piyasada yerli komedi dizisi yok denecek kadar az olduğu için.
Exxen'e geçince dizinin eski samimiyetin çeyreği bile kalmadığını son bölümle görmüş olduk. Açık açık küfürler, ekibin topluca sahnesinin olmaması vs.. Skeç tadında geçiyor çoğu sahne. Erdal bakkal olmasa zaten son bölümde güldürecek 1 tane bile sahne yoktu.
Aykut hoca balon dizinin gemisinden atlayıp kendini kurtarmalı..Balon diye boşuna demiyoruz... @Maskeli Fedai
Geniş aile vs LİM tartışmalarından önce çok net hatırlıyorum bu kadar soğuk değildin şimdi alakası yok diyorsun ama hatırlıyorum eski konulardan da mesajların var, o tartışmalar soğuttu bence seni dizinden o yüzden koptun dizidenDizileri yarım bırakmama huyum olmasa exxendeki hiçbir bölümü izlemem son bölümden sonra
Bu arada ortada fragman falan yok bazıları ilk sezon 8 bölüm diyor